2777
2789
عنوان

پدر شوهرم پشتم درومد

721 بازدید | 40 پست

من عروس داییمم

دوساله عقدیم

هفته ای دوشب خونه داییمم طبقه مستقل داریم

من شوهرم سر اکسم هنوز کینه داره تا بحثی میشه پای اون بنده خدارو میکشه وسط کلا شکاکه  بد دله خون منو تووشیشه کرد۵ 

عصر سر یه تیکه طلا که اکسم برام خریده بود و هنوز نگهش داشتم بحثمون شد 

اصن نمیدونم چجوری فهمیده 

تا الان نمیدونست 

صدامون بالا رفت شوهرم فحاشی 

پدر شوهرم اومد

بنده خدا که نمی‌دونست بحث سر چیه پشت من درومد که  زنتو اذیت نکن 

شوهرمم  برگشت گفت تو و اون  خواهر *ندت منو بدبخت کردید ...

پدرش عصبی شد تامرز کتک کاری رفتن 

مادر شوهرمم اون وسط هر چی فحش بود به من داد که تو فلانی و 

من فقط لباس پوشیدم اومدم خونه پدرم 

الان نمیدونم چجوری برخورد کنم 

به مادرم گفتم گفت به برادرات هیچی نگو 

خطمو خاموش کردم

به مادرم گفتم تلفن رو بکشه 

چیکار کنم

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

به دعوا کاری ندارم

ولی چرا طلایی ک‌اکست خریده رو نگه داشتی وقتی شوهر کردی 

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اکست چطور باخبر شد ؟

منو شوهرم برای همدیگه رو میدونیم ولی همرو چال کردیم 

البته اون چال کرد یدونه نخم ازشون نداریم 

کارتون اشتباه بعد کات باید هدیه هاش رو پس میدادی طلاش رو نگه داشتی

خوب بود اونم ساعت اکسش رو دستش میکرد؟

به دعوا کاری ندارم ولی چرا طلایی ک‌اکست خریده رو نگه داشتی وقتی شوهر کردی

من چمیدونستم چمیدونستم  این میفهمه دوساله گردنمه  الان از کجا فهمیده آخه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

خودت مقصری،

چیزی که از گذشته نباید میگفتی که گفتی.

حالا اون یه تیکه طلا ارزش بهم خوردن زندگیتو داره؟

پدرشوهرت هم اگه میدونست دعوا سرچیه عمرا دخالت نمیکرد.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

وا یعنی چی 

کار تو خیلی زشته

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
طلاق، هرچه زودتر، خواهش میکنم ازت...‌این آدم پیرت میکنه نهایت با ی بچه باید طلاق بگیری، همین الان جد ...

شوهرت ساعتی که اکسش هدیه داده بود دستش میکرد واکنشتون چی بود 

چرا همیشه حق با نی نی سایتی هاس؟

عاقلانه و منطقی حرف بزنید 

از اکست چطور باخبر شد ؟منو شوهرم برای همدیگه رو میدونیم ولی همرو چال کردیم البته اون چال کرد یدونه ن ...

اکس منو کل شهر می‌دونستن 

ما ۵ سال با هم بودیم 

گذشت بین طایفه هامون اختلاف افتاد

داداشام رفتن در مغازه بنده خدا دعوا اونم ناجور 

اونم پا پس کشید 

من در عرض چهل روز یکم کمتر زن پسر داییم شدم 

بحث اینه تو خر میدونستی گذشته منو الان چه دردته