2777
2789
عنوان

پدر شوهرم پشتم درومد

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 40 پست

هر دوتون مقصرید 

شما که یادگاری های قبلی نگه داشتی و استفاده هم میکنی 

همسرت که با وجود اطلاع از گذشته شما، مدام یاداوری میکنه و حتی به این بهانه دعوا راه انداخته 

زن داییت هم همین اول کار موضعش مشخص کرده🤣ازت خوشش نمیاد 

به نظرم صبر کن 

با وساطت مادر و داییت 

مسائلتون حل کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با این شرایط تجدید نظر کن

بی غیریت بی عاره 

کی به عمش فحش میده اخه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

مادرت سوتی نداده؟

ن بابا مادرم از ترس آبروش  هیچی نمیگه

یکی داره ناشناس منو خراب میکنه شک ندارم

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

هر دوتون مقصرید شما که یادگاری های قبلی نگه داشتی و استفاده هم میکنی همسرت که با وجود اطلاع از گذشته ...

مادرم الان  گفت خودم حلش میکنم تو صبرر کن 

نگفتم بهش چی گفته ولی گفتم بهت فحش داد مامان داییم زدش 

طلاق، هرچه زودتر، خواهش میکنم ازت...‌این آدم پیرت میکنه نهایت با ی بچه باید طلاق بگیری، همین الان جد ...

از شوهرش ایراد میگیری خوبی ؟

طلایی که اکسش داده نگه داشته از نظر شما مشکلی نیست 

دیوونه خونست به خدا

برا خونه مادر شوهرم یه تابلو سوخت نگار درست کرده اکسش هنوز رو دیواره هممون میدونیممن قبول دارم اشتبا ...

عزیزم همین که هنوز گردنته یعنی هنوز بهش حس داری یعنی هنوز به فکرشی تو میتونستی این طلا رو بزاری ی گوشه ای ک کسی نبینه ولی انداختی گردنت ک جلو چشمت باشه

خیانت فقط جسمی نیست ادم با فکر کردن به ی نفر دیگه ام میتونه خیانت کنه وقتی شما متاهل شدی باید هر چیزی که از گذشتت بوده بریزی دور نه که هی شخم بزنی گذشتتو برا خودت

من ب شوهرت حق میدم واقعا

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰