2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پشیمون نیستم هزاربارم ک برگردم عقب باز میخام باهاش آشنا بشم ۲ سال باهم بودسم یک سال و ۴ ماه و ۲۸ روزم هست ک جدا شدیم 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

عشق اول که نمیشه گفت اما دوست پسر اولم استرالیاس و یه بچه ام داره، دلتنگم نیستم نه.. خودم خونواده دارم که بهشون فکر کنم .گذشته در گذشته باید بمونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

رو مبل خابیده (شوهرمع الان )

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

عاشقققق که نههههه 

دوسپسرم بود 

اون الان ازدواج کرد 

منم ازدواج کردم 

حس زیادی هم بهش نداشتم 

پولش خوب بود ولی خیلی گیر میداد هی اینجا نرو هی لباست کوتاه  لباست تنگه 

خودم کات کردم رابطرو 

نه من مناسب اون بودم ن اون مناسب من

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

یه ۳،۴ سال بودیم.هیچی بزرگ شدم عقلم رسید کات کردم😂فهمیدم فقط واسه دوران بچگیم بود همین.عشق مشق نبود.

من ازدواج کردم با بهترین مرد دنیا خداروشکر.اونم یبار ازدواج کرد طلاق گرفت.

اگر تو عالم بچگی باهاش ازدواج میکردم الان از همه نظر بدبخت ترین دختر جهان بودم😂

۱۲سالم بود سال ۸۸ پسر همسایمون.  خیلی مذهبی ام بود تو سبزی فروشی سر خیابون کارمیکرد تو پنجره دیدمش رفتم با یه عالمه سیبیل و دندون زرد رژلب قرمز زدم با دامن سبز دم در براش دست تکون دادم اخم کرد😒