2777
2789

من یه سری چیزا گرفتم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که یدونه لگن هم ندارمبهتره پولشو طلایی چیزی بخری ب وقتش بری بخری طلاهارو بفروشی که جا الکی اشغال ...

منم ندارم

پول بابامم زمینه نمیشه بگم بفروش الان برا جهازم

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

آخی یه دوستی داشتم طفلک ریز ریز کار میکرد جهزیه میخرید خواهر بزرگش ازدواج نکرد و نخواست ازدواج کنه به نظرم شاید شخصی رو میخواست تا دو تا دختر بعدشم به پای اون سوختن بعدش اجازه داد دخترهای کوچکتر از خودش ازدواج کنن که دیگه سن اینا بالا رفته بود فقط خواهر کوچکشون ازدواج کرد بعد اون جهزیه ای که خریده بود کم کم جمع کرده بود همینطور موند و اینم افسرده و افسرده تر شد چقد با ذوق جهزیه میخرید ولی نشد از هیچ کدوم استفاده کنه الان فکر کنم حدود ۴۳ تا ۴۵ سال داشته باشه ولی دیگه ادم سالمی نیست نکنید این کارها رو با بچه هاتون

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
آخی یه دوستی داشتم طفلک ریز ریز کار میکرد جهزیه میخرید خواهر بزرگش ازدواج نکرد و نخواست ازدواج کنه ب ...

ما اصن رسم نداریم بخریم جهاز بدم میدونیم

میخوام لج کنم با خونواده بگم جهاز میخوام چون دارن اذیتم میکنن سر یسری چیزای دیگه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
ما اصن رسم نداریم بخریم جهاز بدم میدونیممیخوام لج کنم با خونواده بگم جهاز میخوام چون دارن اذیتم میکن ...

نمیدونم والا اینو گفتی یاد اون طفلی افتادم چقد دوست داشتم ازدواج کنه چند نفر هم معرفی کردم نشد که بشه 

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش