2777
2789
عنوان

اگ دختر کلاس هشتمی قرص دیازپام بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 83 پست
بابام ارزو مرگمو کرد منم ب ارزوش میرسونم فردا قرار شده ی دختره ای برام بیاره🙂💔

ای خدا 

پسر منم کلاس هشتمه 

همه این افکار بخاطر بلوغه تونه 

خواهشا کاری نکن 

یه پدر رو داغدار کنی که چی بشه 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک ی چیزی میگن گاهی مدر مادرا از سر عصبانیت

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ضمن اینجور خودکشیا معمولا ب مرگ منتهی نمیشن و فلج میشی دور از جون و یک عمر رو ویلچر میمونی ا

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

چند ساعت بعد از خوردن اور میکنه

اگه واسه جلب توجه می خواد بخوره بگو نکن شانت میاد پایین دیگه کسی چوب خشک هم حسابت نمی کنه

اگه واسه فرار از امتحانه یه روش دیگه پیدا کن بگو 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
:) میرم بیمارستان اگه بخورم؟ فقد میخام نکرانم شن حداقل😞💔

پدرتون اگه بفهمه قرص خوردی عصبانی نمیشه؟

گلم نکن . تو این سایت یک نفر تعریف میکرد اشناشون میخواسته قرص برنج بخوره به بیمارستان بکشه خانوادش نگران بشن به ازدواجش رضایت بدن . متاسفانه نمیدونسته بخوره همونجا تموم میکنه فوت شده 

چه لزومی به بدنت صدمه بزنی  پشیمون میشی

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

محل سگ نذار

با همچین پدری کلا نباید حرف زد

اون دنیا آویزون می مونی این دنیا بی ابرو 

فقط رو خودت کار کن حال خودتو خوب کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

الان توکلاس هشتمی؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
برای حلب توجه نیست فقد میخام برم بیمارستان بابام نگرانم بشه

نگرانت نمی شه بیشتر فحشت می ده

باور کن راس می گم

اصلا کوچک ترین بدرفتاری با خودت بدتر جواب می ده