2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن یا داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 79 پست
یه ویروس اومده گلو درد داره شاید بخاطر اونه نگران نباش شاید به احتمال زیاد برا رفلاکس هم باشه وای رف ...

آره منم میگم رفلاکسه چون از سال ۹۹ باهامه اوایل دکترها خیال میکردن کروناس . زیاد دکتررفتم و آندوسکوپی و... دادم  .حتی قرص خارجی معده نکسیوم از عراق برام آوردن خوب نشدم . دکترگوارش گفت برو روانپزشک وسواس داری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پس برا رفلاکسه احتمالا سر صبح بیشتر نمیشه؟

نه. هروقت چیزای ترش یا مرکبات وسرخ کردنی و...بخورم بدتر میشم .چندساله  کنار گذاشتم ترشی فلفل   پرتقال قهوه .نوشابه هم اصلانمیخورم.  رفتم دکترطب سنتی  داروهای هنوز نگرفتم  .شیرین بیان گفتن خوبه  خوردم بهم نساخت 

مم تمرکز میکنم فکرام متوقف میشه البته بعدش سردرد میگیرم نمیدونم ماجرا چیه بعد به غلط کردن میفتم دوباره فکر میکنم تا سرم اوکی شه

الان کلا فکر نمیکنم راجب چیزای بد یادم رفته انقد تمرکز کردم بابت درس😂✌️

عادیه اصلا!!!؟

مریض نشم؟فکرام برمیگردهه؟

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.

نه. هروقت چیزای ترش یا مرکبات وسرخ کردنی و...بخورم بدتر میشم .چندساله کنار گذاشتم ترشی فلفل پرتقا ...

اها 

من خودم سر صبح بیشتر اینطوری میشم ولی خب الانم گلو درد دارم ربطی هم به رفلاکس نداره اینجوری میشم🫤

من یه زمانی بدم میومد پاهام یا شانه به در بخوره 😑الان اوکیم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

من دیگه دارم به مرز دیوونه شدن میرسم 

حتی یک ثانیه هم از فکر و خیال درامان نیستم 

تمام روز راجب تمام اتفاقات گذشته فکر میکنم یا حتی به اتفاقاتی که قراره تو چندسال اینده بیوفته 

جدیدا که دیگه با صدای بلند بیانشون میکنم 🤕🤕