من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا برگشت اتفاق خاصی افتاده؟ وسواس به چی داری؟منم ۴/۵ماه دارو میخوردم خوب بود از یه جایی به بعد دیگه ...
قبلنا همه چی تو ذهنم میشمردم چک میکردم و هرکس چیزی بهم میگفت خیلی خودخوری میکردم وعصبی میشدم افکارمنفی تکراری مثل مرگ اطرافیان همش داشتم .وسواس ذهن خوانی وسواس بیماری .همش خوب شده بجز این دوتای آخر. من بخاطر مشکل بلع وگلودردی که پنج ساله باهامه ودارومعده روم اثرنداشت دکترگوارش ارجاعم دادن روانپزشک .متاسفانه هنوز دارم مشکل بلع رو. چندروزه فکر تکراری راجع به همین مشکل بلع میاد تو ذهنم .و نزدیک به ماهه حالت گلوبوس دارم.شنبه میرم دکتر داروهام عوض کنه یا دوزشون ببره بالاتر. سرخود قطع نکن داروهات
چند وقت دارو خوردی؟ الان دیگه وسواس بیماری و مرگ و اینا رو نداری؟دکترت کیه؟ کارش خوبه؟ کسی بوده قبل ...
نه دیگه چیزی نمیشمارم . وکمتر راجع. به مرگ و اتفاقات بد برااطرافیان فکر میکنم چون اضطرابم کم شده. من شش هفت ماه روزی دوتا فلوکستین ۲۰خوردم والانزاپین افکارمنفیم کم کرد عصبانیتم کم کرد . الان هفت هشت ماهه دارم ونلافاکسین (آلوینتا)۷۵میخورم اضطراب واسترسم کم کرده .ولی گلودرد ومشکل بلع هنوز دارم.خیلی ذهنم درگیر کرده نمیدونم رفلاکسه یا ازوسواسم میترسم هیچوقت خوب نشم
چند وقت دارو خوردی؟ الان دیگه وسواس بیماری و مرگ و اینا رو نداری؟دکترت کیه؟ کارش خوبه؟ کسی بوده قبل ...
والا نمیدونم کسی قبلا پیشش خوب شده چون شوهرمم ocd داره و سرترالین براش نوشت خیلی سال پیش دکترش بوده گفت چون مشاوره هم میده و اینکه خانمه معرفیش کرد بهم . صبور وخوش اخلاقه