2777
2789
عنوان

کیا وسواس فکری دارن یا داشتن

518 بازدید | 78 پست

بیاید از وسواس هاتون بگید تا به این پی ببریم که ذهنمون مشکل داره و در واقعیت چیزی برای ترسیدن وجود نداره 

بگید چیکار کنیم برا درمانش

من وسواس فکری دارم

وسواس نجاست و پاکی 

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من وسواس نظم و ترتیب دارم جوری گه حتی تو تایپ کردن هم معلوم میشه ...

تو خونه و چیدمان وسایل هم همینطور همه چیز در کادر و به ترتیب اندازه و اهمیت ...

یه جورایی همان OCD 

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

من از خیلی چیرا عملا بیمار بودم

نسبت به هاری گربه و سگ ها فک میکردم گربه بخوره بهم مریض شدم

و ایدز میرفتم ناخن و این چیزا میترسیدم 

خیلی چیزا

الان کلا اوکی شدم ولی نسبت به بهداشت حساسم مثلا بدم میاد یکی میاد خونم پاشو قبلش بذاره بیرون در بعد بیاد تو

یا بعضیا سعور ندارن وسیله هاشونو میذارن رو تختم بدم میاد

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

چی بگم چی جا بمونه؟!

وسواس فکری شب ها نگاه کردن ب خانوادم ک ببینم نفس میکشن

وسواس فکری درست قرار دادن وسایلا روی میز که یکم کج بشه قبول نیس درست بستن شیر اهرمی سرویس بهداشتی ک نباید کج وایسته

شماره ولوم تلویزیون ک روی اعداد فرد باشه حتما

من یه عالمه دارم متاسفانه 

بگم بهم میخندید 🤦🏼‍♀️

♥️ALLAH♥️
این وسواس عملیه خب فکری فرق داره

وسواس فکری هم دارم

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من