2777
2789
عنوان

فردا برا تولد دخترم برا بیست نفر کیک باید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظر شخصی شماس

اینم که چند مدل باشه نظر شخصی شماست!!!

البته شخصا موقع مهمونی دو مدل غذا..با سالاد و دسر و اینا میزارم

ولی اینکه یه نفر یه مدل غذاهم بزاره چیز عجیب و ناشناخته ای نیست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
هر یک کیلو برای 10 نفر هستبرشی 150 گرم

کیک که خونگی باشه بیشتر میخورن نمیدونم شایدم مهمونای اسی زیاد بخور نباشن من کیک درست کردم ۵کیلو بود ۱۷تامهمون داشتم همشو خوردن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
نظر شخصی شماس

در اون مورد به وضع مالی بستگی داره به من باشه و پول داشتم کنار قرمه سبزی کوبیده سفارش میدادم و لازانیا هم درست میکردم اما فعلا همین مقدوره .و این که کلا فاملهامون خاکی هستن همینجوری مهمون می‌دیم .فوقش برا پاگشا عروس داماد دو نوع غذا میدیم

اینم که چند مدل باشه نظر شخصی شماست!!!البته شخصا موقع مهمونی دو مدل غذا..با سالاد و دسر و اینا میزار ...

ببخشید شما همیشه تو تمام مسائل اینجوری خودتون دخالت میدید؟؟جسارتا فوضولی می کنید🤪

کیک که خونگی باشه بیشتر میخورن نمیدونم شایدم مهمونای اسی زیاد بخور نباشن من کیک درست کردم ۵کیلو بود ...

من پارسال یه کیک درست کردم سیزده نفر بودیم نصفش موند الان امسال کیکم بزرگ تر از پارسال میشه 

در اون مورد به وضع مالی بستگی داره به من باشه و پول داشتم کنار قرمه سبزی کوبیده سفارش میدادم و لازان ...

کارخوبی میکنی اسی آدم بخواد واسه یه مهمونی انقد خرج کنه که دیگه رفت وامدا به صفرمیرسه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
من پارسال یه کیک درست کردم سیزده نفر بودیم نصفش موند الان امسال کیکم بزرگ تر از پارسال میشه

چندکیلوعه چندکیلوخامه گرفتی

در اون مورد به وضع مالی بستگی داره به من باشه و پول داشتم کنار قرمه سبزی کوبیده سفارش میدادم و لازان ...

عزیزم تولد گل دخترتون مبارک

بیخیال  مهم اینه دورهم جمع میشین و جمع صمیمی و بهتون خوش میگذره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
استرس نداشته باش خامه کشی هم خوب میشه فوقش نشد یه گاناش درست کن بریز روش و روشو با شکلات چیپسی و از ...

کاش میشد عکس کیک هامو بذارم ولی نمی‌دونم چرا نمیشه اما تو تاپیک ها قبلم هست عکس کیک هام