2777
2789

شوهرم عصبیم کرده،از این آدماییه که بحث و دعوا راه میندازه بعد که که منو عصبی کردو صدام رفت بالا میگه چرا داد میزنی مگه دیوونه ای،وقتیم میگم بخاطر رفتار و حرفای توعه قبول نمیکنه و هزار تا دلیل میاره که منو مقصر نشون بده و همیشه اونه که طلبکاره.منم چون هیچوقت نمیتونم بهش ثابت کنم مشکل از خودشه عصبی میشم دستام می لرزه و خود زنی میکنم،موهامو میکشم دستامو گاز میگیرم لباسام و پاره میکنم موهام و قیچی میکنم.دیوونه نیستم من فقط خیلی ریختم تو خودم و به کسی از دردام نگفتم الان سه سال میگذره و به این حال دچار شدم.همش 22سالمه😭😭

چیکار کنم خوب بشم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبلا همین بودم

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
نمیتونم جلو خودمو بگیرم روانم وبهم میریزه

روانتو در اختیارش گذاشتی

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
چیکار میتونم بکنم؟راه حلی داری کمک کنی؟

راه حل که هست من منتهی الان وقت ندارم اومدم شما موقعیت میگی راهکار میدیم 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
می‌دونم هر روزم بیشتر آسیب میبینم😭

اون روانی که باهاش بودم ۷ سال هر روز منو به این حال مینداخت و دیوونم میکرد چون خودشیفته بود و یه روز اشک چشمم خشک نشد بخاطر این حرص خوردنای هر روزه دچار بیماری گوارشی شدم که باید تا اخر عمر قرص بخورم روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم که بخاطر این اشغال سلامتیم رو از دست دادم تو عین من نباش 😓

اون روانی که باهاش بودم ۷ سال هر روز منو به این حال مینداخت و دیوونم میکرد چون خودشیفته بود و یه روز ...

خیلی ناراحت شدم برات می‌دونم چی کشیدی

منم انقدر حرص خوردم دچار سندرم روده تحریک پذیر شدم و تازه دکتر رفتم بهم قرص داده گفته نباید استرس داشته باشی حرص بخوری ولی فایده ای نداره

خیلی ناراحت شدم برات می‌دونم چی کشیدیمنم انقدر حرص خوردم دچار سندرم روده تحریک پذیر شدم و تازه دکتر ...

درکت میکنم 😓از یه طرف میخوای جونتو برداری فرار کنی و به سلامتیت فکر کنی ولی از یه طرف عاشقشی و نمیتونی بدون اون زندگی کنی حتی بااینکه عذابت میده دکتر منم گفت بخاطر استرس و ناراحتی اینجوری شده معده ات ..ان شاءالله شفا پیدا کنی دیگه به حرفاش اهمیت نده و باخنده رد کن نقطه ضعف نشون نده بیخیال باش اومد دعوا بندازه اصلا جوابش رو نده و برو حیاط  اونم ببینه حرفاش روت اثر نداره دیگه حرصت نمیده بزن به بیخیالی