2777
2789
عنوان

فردا برا تولد دخترم برا بیست نفر کیک باید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 59 پست
کارخوبی میکنی اسی آدم بخواد واسه یه مهمونی انقد خرج کنه که دیگه رفت وامدا به صفرمیرسه

اره دیگه .همینشم سخت بود برامون شوهرم چند وقت بعد از کار پشت سر هم اسنپ رفت که خرج تولدش را در بیاریم

ببخشید شما همیشه تو تمام مسائل اینجوری خودتون دخالت میدید؟؟جسارتا فوضولی می کنید🤪

اگر یکذره شعور و فرهنگ تبادل نظر داشته باشین متوجه میشین سایت عمومی هست و همه میتونن درمورد پست شما نظر بدن

من اگر اومدم تو زندگی شخصی شما نظر دادم اون اسمش فضولی میشه!!!!

بنظرم بدترین چیز فقر فرهنگی شماهست

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو کیلو خامه گرفتم .خودشم دو ال سه کیلو هست تازه موز هم هست

خیلی خوبه  

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
کاش میشد عکس کیک هامو بذارم ولی نمی‌دونم چرا نمیشه اما تو تاپیک ها قبلم هست عکس کیک هام

دیدم عزیزم عکسشو ،کارت عالیه نگران چی هستی دیگه مهم اینه کیک رو پختی خامه کشیش که دیگه دستته چجوریه

چرا با هم دعوا میکنید .هر کس نظری داره به نظر هم احترام بذارید

عزیزم من دعوا نکردم بهش میگم فرقی نداره یک مدل غذا یا چند مدل..میگه فضولی!!!!

باید یه نفر جوابش رو بده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....