2777
2789
عنوان

من مجردم سن بالا ولی تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 117 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی من چندین ساله مربی شنا و نجات غریق هستم اگه میخوای برای کمرت برو استخر اب درمانی خیلی کمکت میکنه زودتر خوب شی 

خیلیا میان استخر هرروز اب درمانی 

اصلا همینجوری عادی تو قسمت نیمه  عمیق راه بری عرض استخر رو خودش کلی موثره 

خوب مثلا هدفم بشه آینده بچه کی چی بشه ؟! این همه آدم بزرگ و تاثیر گذار تا آخر عمر ازدواج نکردند و ای ...

وقتی تو زندگیت به جمله که چی بشه میرسی از نشونه های افسردگیه 

من فقط بهت راهکار دادم اونم نه یکی چند تا که هدف داشته باشی برا خودت

راستی من چندین ساله مربی شنا و نجات غریق هستم اگه میخوای برای کمرت برو استخر اب درمانی خیلی کمکت میک ...

چه خوب من خیلی استخر میرم اما شنا بلد نیستم دکترم گفته باید تو آب معلق بشی منتها من چون شنا بلد نیستم راهی هست فقط نودل ببندم برم تو عمیق یک ساعت معلق شم ؟ الان تمرکز ندارم شنا یادبگیرم وگرنه حتما میرفتم دنبال شنا 

وقتی تو زندگیت به جمله که چی بشه میرسی از نشونه های افسردگیه من فقط بهت راهکار دادم اونم نه یکی چند ...

بهر حال هدف خوبه آدم سرگرم زندگی میشه و متوجه پوچی و چرتی زندگی نمیشه این حرفت درسته 

وقتی تو زندگیت به جمله که چی بشه میرسی از نشونه های افسردگیه من فقط بهت راهکار دادم اونم نه یکی چند ...

نه لزوما نشانه افسردگی نیست 

نشانه درک صحیح از پوچی دنیا هست منتها اکثریت آدم‌ها متوجه این قضیه نمیشند و سرگرم زندگی میشند تا یک جایی که تموم میشند  با مرگ 

بهر حال هدف خوبه آدم سرگرم زندگی میشه و متوجه پوچی و چرتی زندگی نمیشه این حرفت درسته

حرکات اصلاحی شما همون ورزشهای ویلیامز هست که تو نت هست؟یا مخصوص هستن؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
چه خوب من خیلی استخر میرم اما شنا بلد نیستم دکترم گفته باید تو آب معلق بشی منتها من چون شنا بلد نیست ...

اصلا نیاز نیس قسمت عمیق باشی من چون هرروز استخر از نزدیک دیدم خانومارو که چندساله به خاطر زانو درد و کمردرد و گردن درد و پادرد میان فقط تو اب راه میرن و حرف میزنن 

فقط کافیه تو قسمت نیکه عمیق یا جایی که پاهات به زمین بخوره و تا گردنت توی اب باشه و راه بری عالیه 

اره نودل هم روش بشین و همون معلق باشی خوبه

اگه شنا  یاد بگیری که کلا خیلی خوبه ولی برای اب درمانی نیازی نیس شنا بلد باشی 

چون حرکات اب درمانی فرق داره 

همین راه رفتن ساده تو اب خودش عالیه 

اصلا نیاز نیس قسمت عمیق باشی من چون هرروز استخر از نزدیک دیدم خانومارو که چندساله به خاطر زانو درد و ...

اره من از اول کمر دردم خیلی استخر رفتم تو آب راه رفتم اما الان تاکیدم روی معلق شدن هست میگند خیلی موثره وگرنه راه فتن تو اب کار همیشگی ام هست اتفاقا استخر خوب هم میرم 

نه لزوما نشانه افسردگی نیست نشانه درک صحیح از پوچی دنیا هست منتها اکثریت آدم‌ها متوجه این قضیه نمیشن ...

ببین هیچوقت نباید بگی تهش که چی اولین جمله ای که هر افسرده میگه همینه دنیا پوچ نیس

این زندگی و دنیا یه فرصته یه هدیه س و تو تا میتونی باید ادم کاملی بشی 

اصلا نمیگم ازدواج اگه انقد وضعت خوبه دست دو نفرو بگیر کمکشون کن 

ادما وقتی کار خوبی انجام میدن ناخوداگاه آرامش دارن 

همسنای تو بعضیا تازه کنکور میدن به امید پزشکی مقاله هاشون تو‌قلم‌ چی هست