2777
2789
عنوان

من مجردم سن بالا ولی تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 118 پست
دکتر مدقق من پارگی شدید عزیزم همین الان دراز بکش پاهات رو حالت نود درجه قرار بده شونه ها رو بالا پای ...

منظورتون اینه که شونه هامو بلند کنم از رو زمین؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک حرکت دیگه در همین حالت دراز کش و پاها نود درجه دست‌ها رو دایره ۳۶۰ درجه دور سرت بچرخون ببین اینطو ...

نه من فقط کمرم درد گرفت ولی گزگز نداشتم الان انجام دادم

نه خیلی بلند شونه ها رو بکش به سمت گردنت پاها نود درجه متوجه شدی چطوری ؟

تو این حالت هم گزگز نداشتم حالا نمیدونم درست انجام میدم یا نه 

بی حسی که بیشتر حالت گزگز

خوب شما شاغلی و استراحتت هم خیلی کمتره به خاطر همونه نمیشه یه مدت مرخصی بگیری تا بهتر بشی؟یا اگه نگران هستی پیش دکترهای دیگه هم برو من شنیدم دکتر حسن رضا محمدی خیلی عالی هستن مطبش تو خیابون شریعتی هست یه سر برو پیشش ببین نظرش چیه؟

بیا همه همسنیم

باشه چشم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
خوب شما شاغلی و استراحتت هم خیلی کمتره به خاطر همونه نمیشه یه مدت مرخصی بگیری تا بهتر بشی؟یا اگه نگر ...

اون دکتر خوبیه ولی اونها میگند عمل 

این دکتر روشش درسته من خوب شده بودم رعایت نکردم بهبودی کامل پیدا نکردم 

با مرخصی ام موافقت نمیکنند اگر بکنند دیگه یک مدت نمیرم 

اگر میتونی با دوست پسرت ازدواج کن البته دخالت نمیکنم من هم اگر واقعا زندگیم نرمال بود باید ازدواج می ...

دوس پسرمم اتفاقا از زنش جدا شده و از ازدواج بدش میاد و میگه همین رابطمون الان خوبه اخه من دوبار ازدوواج کردم و طلاق گرفتم  یه بار نبوده و دیگه چشمم ترسیده و اصلا حوصله دادگاه و اینارو ندارم دیگه