2777
2789
عنوان

من مجردم سن بالا ولی تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 118 پست
من کوچکترین ارتباطی باهاشون ندارم حتی عید هم تلفن نمیکنم کلا نمی بینمشون

چقد خوب 

تنها زندگی میکنید یا با خانوادتون؟

منم دلم میخواد فطع رابطه کنم واقعا بیزارم از همشون 

مخصوصا که فهمیدم چقد پشت سر من حرف بازی کردن بیشتر نفرت پیدا کردم

کاش هیچکس نمیفهمید برگشتم 

نه دکتر گفت وضعت خرابه اصلا ورزش نکن فقط پیاده روی و استخر

منظورم حرکات اصلاحی 

دکتر به من حرکات اصلاحی مخصوص داده 

صبح تا شب میگه کارت این باشه نیم ساعت حرکات اصلاحی ده دقیقه راه رفتن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد خوب تنها زندگی میکنید یا با خانوادتون؟منم دلم میخواد فطع رابطه کنم واقعا بیزارم از همشون مخصوصا ...

نه من با خانواده 

من پدر و مادرم اما کوچکترین ارتباطی با دوست یا فامیل ندارم هیچ ارتباطی 

تنها سرکار هست که واقعا دلم میخواد دیگه نباشه 

پارتنر یا دوس پسر دارید ؟از سبک. ندگیتون خیلی خوشم اومد چون منم دقیقا اینجوری دوس دارم

هنوز کاملا تنهای مطلق نیستم 

دوست پسر نه چون هیچ کشش و نیاز جنسی هم ندارم دیگه از اولش هم کم بود کلا مرد و زن برام یکسان هستند و مثل دیوار برام می مونند متاسفانه هنوز با همکارا به خاطر سرکار رفتن در ارتباطم این ناراحتم میکنه 

منظورم حرکات اصلاحی دکتر به من حرکات اصلاحی مخصوص داده صبح تا شب میگه کارت این باشه نیم ساعت حرکات ا ...

نه گفته هیچ کدومو انجام ندم از این حرکتها رو اسم دکترتون چیه؟راستی شما هم پارگی داشتید درسته؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

اخه تو خانواده که هستید بالاخره فامیلا و آشناهای خانوادگی میان خونه مادر پدرتون 

شما نمیبینیدشون ؟ 

من عاشق این بی نیازی شما از جنس مخالف شدم 

من هنوز به اون درجه نرسیدم چون از نوجوونی با جنس مخالف در ارتباط بودم حتی یک روزم بعد از هر پایان رابطه تنها نشدم 

تو این مورد باهم فرق داریم 

فک کنم شما خیلی خانم قوی و مستقلی هستید و این عالیه تحسینتون میکنم 

اخه تو خانواده که هستید بالاخره فامیلا و آشناهای خانوادگی میان خونه مادر پدرتون شما نمیبینیدشون ؟ من ...

ارتباط فامیلها کم شده اگر هم بیاند که خیلی کم میاند در حد یک بعد از ظهر چیزی نمیگند 

خاله ام خودش دحتر مجرد سه تا داره پس حرفی نمیزنه دختر دایی ام مجرد پس اونم چیزی نمیگه 

مادرم هم در حد ارتباط تلفنی با عمه ها حرف میزنه ولی اون بنده خدا چیزی نمیگند 

من از پارسال تصمیم گرفتم هیچ مراسمی دیگه شرکت نکنم و دیگه البته خیلی وقته عید دیدنی و اینها هم نمیرم 

نه گفته هیچ کدومو انجام ندم از این حرکتها رو اسم دکترتون چیه؟راستی شما هم پارگی داشتید درسته؟

دکتر مدقق 

من پارگی شدید 

عزیزم همین الان دراز بکش پاهات رو حالت نود درجه قرار بده شونه ها رو بالا پایین کن ببین حالت گزگز شدید تو باسن و پاها داری ؟ دکترم رو این حرکت خیلی تاکید داره و شکم تو دادن ده ثانیه نگه داشتن و بیرون دادن

ارتباط فامیلها کم شده اگر هم بیاند که خیلی کم میاند در حد یک بعد از ظهر چیزی نمیگند خاله ام خودش دحت ...

وای از عید و عید دیدنی بدم میاد 

حوصله سوال جواباشونو ندارم 

همش ادای ادمای مهربون و دلسوز و در میارن در صورتی که همشون دشمنای درجه یک من بودن 

یک حرکت دیگه در همین حالت دراز کش و پاها نود درجه دست‌ها رو دایره ۳۶۰ درجه دور سرت بچرخون ببین اینطوری گزگز داری ؟ من گزگز شدید دارم تو این چنذ حالت که گفتم 

وای از عید و عید دیدنی بدم میاد حوصله سوال جواباشونو ندارم همش ادای ادمای مهربون و دلسوز و در میارن ...

اگر میتونی با دوست پسرت ازدواج کن البته دخالت نمیکنم 

من هم اگر واقعا زندگیم نرمال بود باید ازدواج میکردم با حداقل پارتنر داشتم منتها دیگه من سبک زندگیم رو جور دیگه انتخاب کردم