2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی چرا بیشتر بچه ها برعکس پدر مادراشون بودن؟

مثال‌هایی که من زدم اینطوری بود چون تناقض باعث میشه بهتر توو ذهن بمونه

وگرنه هر پدر و مادری به درس و تحصیل بها بده. بچه ش مدرک تحصیلی بالایی میگیره، منتهی خیلی وقتا پدر و مادر انقدر از خودشون نمیگذرن مثلا زودتر دختر رو میخوان شوهر بدن،. ریسک فرستادن دختر به دانشگاه شهر دیگه رو نمیکنن و... 

اصلا راحت نیست سال ها استرس دوری بچه رو توو سن 18 سال تحمل کنی 

واای خدا خیرت بدههه😍😍😍😍از کلی ادم پرسیدم هیچکس دقیق نمیدونست از استاد راهنمام هم میترسیدم بپرسم ...

زودتر جمع کن که چون 15 ام دیگه باید تصویب بشه توو این فاصله باید راهنما بخونه اگر ادیت لازمه، ادیت کنی و... 

برای انتخاب موضوع هم برو سایت گوگل اسکولار، بین مقالات لاتین دو سه سال اخیر حوزه رشته ت یا موضوعی که میخوایی، سرچ کن 

یکی رو به عنوان مقاله بیس انتخاب کن

بر اساس اون راحت میتونی پروپوزال بنویسی 

رشته ت رو میشه بپرسم؟

شما خیلی تلاش کردین 🫶پدر مادرتون حامیتون بودن؟

منم زودازدواج کردم به خاطراون دانشگاه نخوندم تونمونه میخوندم ازراهنمایی تا دیپلم.ابتدایی خصوصا اول دوم برام سخت بود اونی که معلم یادم میداد اون هیچ کمک لازم داشتم کسی نبود اح چه خاطرات بدی 

زودتر جمع کن که چون 15 ام دیگه باید تصویب بشه توو این فاصله باید راهنما بخونه اگر ادیت لازمه، ادیت ک ...

چشم  حتما حتماا♥ 

یه دنیا ممنون از راهنماییتون.

مشاوره 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

ممنون عزیزم بابت دل گرمیت.😍😍ولی نمی دونم با دو تا بچه ی دوقلو که هنوز ۴ ماه هم تموم نکردن بتونم یا ...

کار خیلی خوبی کردی😍

برای شما با ۲۷ سال سن اصلا دیر نیست

مامان من با ۵۲ سال داره  برای روانشناسی میخونه با دو تا بچه و داشتن یه داماد و  کارای خونه دغدغه هاش برای ما

نا امید نشو لطفا 🫶🫶