2777
2789
عنوان

اسم دختر پیشنهاد بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسمای جدید دختر خیلی افتصاحن..آنیل و وانیل و دلژین و مهژین و الارز 😐 ماهور قشنگه، نیکا ، آوین

ولی کاش به هیچ اسمی نگیم افتضاح 

شاید اسم کسی باشه یا اسم بچه کسی باشه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بعضی اسما ب زبونای دیگه حرف زشت میشه من از این میترسم مثلا اسم سیلوانا ب زبون ما ینی با*سن لخت یا اسم یارا میخاستم بزارم گفتن ب ترکی ینی زخم و چرک

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دختره؟ رونیا / نهایتپسره؟ آکام / یوشا

دختره 

اصلا به هیچ کدوم از این اسم ها حسی ندادیم دو هفتا دسگه زایمانمه همسرم همش میگه چی شد پس بیا انتخاب کنیم ولی من اصلا نمیتونم هیچ اسمی انتخاب کنم همشونو خوندم شنیدم پیشنهاد دادن بهم اصلا به دلم نمیشینن🥲

دختره اصلا به هیچ کدوم از این اسم ها حسی ندادیم دو هفتا دسگه زایمانمه همسرم همش میگه چی شد پس بیا ان ...

دیانا 

ارغوان

مانلی

شهرزاد

نوردخت

آوین

مانیسا

این چندتا که برای اسی هم نوشتن خیلی قشنگن به نظر من معنی و آوای قشنگی دارن

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
دختره اصلا به هیچ کدوم از این اسم ها حسی ندادیم دو هفتا دسگه زایمانمه همسرم همش میگه چی شد پس بیا ان ...

پس چند تا اسم مد نظر داشته باش که وقتی به دنیا اومد یکی از اونا رو باهاش صداش کن ببین کدومش بیشتر به دلت می شینه و به نظرت خوش آواتره/ تنها راه اینه