2777
2789
امسال بهمن دیگه گفتم برم دانشگاه پیام نور تو ۲۷ سالگی با دو تا بچه.😞😞اون سن قدر ندونستم ازدواج کرد ...

ببین من ی دوستی خوابگاه داشتم، با دیپلم ازدواج کرده بود 

بعد بدنیا اومدن دوتا بچه شروع کرد درس خوندن 

و دو سال پیش توو دوره دکتری توو خوابگاه باهاش دوست شدم. اونموقع خودش دکتری میخوند و پسرش هم دانشجو بود 

هیچ وخ برای آدمی که درس رو دوست داره، دیر نیست 

برو ادامه تحصیل بدی و امیدوارم برات مسیر پر از خیر و برکتی باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیپلم بابام، سیکل مامانم، خودم دکتری، خواهرم فوق لیسانسمنتهی داییم و زن داییم دکتری دارن پسرشون به ز ...

اره اکثرا کسایی که پدر و مادرشون تحصیلات کمتری دارن خودشون بیشتر درس میخونن

منم موضوع دادی؟ پوستم داره کنده میشه

واایی نگووو

فعلا  تو موضوع گیرم😑

استاد راهنمامم سایمو با تیر میزنه💔😂

این هفته باید قطعی شه نهایتش.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

واایی نگوووفعلا تو موضوع گیرم😑استاد راهنمامم سایمو با تیر میزنه💔😂این هفته باید قطعی شه نهایتش.

منم تاقبل انتخاب واحد باید موضوع بدم 

ولی پیشینه درنیاوردم

حتی استاد راهنما هم قطعی اناخاب نکردم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اره اکثرا کسایی که پدر و مادرشون تحصیلات کمتری دارن خودشون بیشتر درس میخونن

چون زمان پدر و مارد ما کسی که درس خونده بود خیلی متفاوت بود با درس نخونده ها برای همین درس خوندن برای پدر و مادرایی که تحصیلات کمی داشتن خیلی ارزشمند بود

مامان بابای من که کاملا خودشونو وقف کردن تا ما درس بخونیم خصوصا بابام خیای به درس ما اهمیت میداد

خودم رو نمیگم. ولی پدر شوهرم دیپلمه و مادر شوهرم در حد پنجم ابتدایی هست از ۶ تا بچه شون ۴ تاشون پزشک ...

این خیلی جالب بودا 

راست میگی؟ 

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
منم تاقبل انتخاب واحد باید موضوع بدم ولی پیشینه درنیاوردمحتی استاد راهنما هم قطعی اناخاب نکردم

خدا کمکمون کنه.

سخته واقعا

شماهم ترم سه اید ؟

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱