2777
2789
خوشحال شدم یه هم درد پیدا کردم😂🤦🏽موفق باشین الهی♥

😁

قربونت عزیزم،شماهم موفق باشی🫂🌱

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین پیامی که فرستادی زیرشو بخونتو‌سایت یه مشت دروغگو ریختن

آره عزیزم بعضیا حقیقتو نمیگن!

نه تنها درباره ی این تاپیک، برای بقیه تاپیک ها هم این ماجرا هست

بعضیا رو باید خوند و باور نکرد

تومدرسه خجالت میکشیدم الان خودمو به اونجا رسوندم که کسی پدرومادرمو میبینه منو مبینه قبول نمیکنه من د ...

شما الان پدر و مادرتون مایه افتخارتون هستن که بگین تحصیلات پدر و مادرم این بوده ولی من الان اینجا وایستادم

همین پیامی که فرستادی زیرشو بخونتو‌سایت یه مشت دروغگو ریختن

حالا بااین بنده خدا کار ندارم.

ولی غالبا همینه

مثلا پدر من خودش دیپلم بود هیچ وقت این جمله اش یادم نمیره« درس بخون یه کاره ای شو دو روز دیگه برای یه قرون دستت جلوی شوهرت دراز نباشه» بشدت هم اهمیت میداد و تاکیدداشت بخونم حتی موقع خواستگاری به شوهرم و پدرش گفت که باید تاهروقت دلش خواست بخونه.

پدرمادرایی که نخوندن فکر میکنن خوشبختی بچه اشون تو تحصیلات بالاس

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
ببین من ی دوستی خوابگاه داشتم، با دیپلم ازدواج کرده بود بعد بدنیا اومدن دوتا بچه شروع کرد درس خوندن ...

چه قدر عالی😍😍چه پشتکاری واقعاً قابل تحسین بوده.

ممنون عزیزم بابت دل گرمیت.🥰🥰

من خیلی غصه می خورم آخه من آدمی نبودم بگم درس برام مهم نبود به خدا اگه بگم تو زندگی با همسر سابقم به چه بدبختی دیپلم گرفتم باور نمی کنی هر روز دعوا بود که من برم کلاس برای سال آخرم بتونم امتحانامو بدم به شدت مخالف این بود برم دانشگاه فکر می کرد برم دانشگاه به قول بعضیا هوایی میشم.

ولی هر جور شده دیپلم گرفتم که دیپلم ردی نشم لااقل.

الانم با دو تا بچه دوقلو که هنوز ۴ ماهشون تموم نشده نمی دونم می تونم یا نه اما انقدر دیگه غصه خوردم و گفتم همسرم گفت برو حتی شده من به جات میرم امتحان میدم😅😅فقط برو دیگه هی نگو منم دیگه دلو زدم به دریا گفتم این ترم ثبت نام کنم.

خدا کنه منم مثل اون خانم بتونم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

تحصیلات تون مختلفه😅

آره 😂😂 خواهر شوهرم خودش معلمه مادر شوهرش عشایر بودن و حتی نوشتن ام بلد نیست 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

منم بودم یه زمانی ۱۴ ۱۵ سالم بود دوران اوج سمیم بود 😂

اره دیگه همه توی این سن طرفداری یسری سلبریتی میشن

منم از همون نوجوونا هستم دیگه😂

ولی بعضیا که سن شون میره بالاتر باز فن همون آیدل ها می‌مونن مثل خواهر من با ۳۰ سال سن فن ماکانه 

چه قدر عالی😍😍چه پشتکاری واقعاً قابل تحسین بوده.ممنون عزیزم بابت دل گرمیت.🥰🥰من خیلی غصه می خورم آ ...

کار خوبی کردی. اتفاقا استادا با دانشجویی که بچه داره و .. را ه میان نگران نباش 

بچه ها بزرگ میشن راه خودشون رو میرن ما نباید توو حسرت خواسته هامون بمونیم 

همین دوستم هم خیلی سخت بود شرایطش 

همسرش هم خیلی همراه بود اما خودش خیای پشتکار داشت