2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالامن کم روهستم ولی اون خیلی سرزبون داره

عین منو و جاریم

من کم حرف 

اون پرحرف

ولی فامیل نیست 

شخصیتش چطوره؟ 

سعی کن عادی باشی و خودت رو از الان آماده کنی شاید فرق بذارن شایدم نه

بستگی به برادرشوهر و پدرشوهر و مادرشوهرت داره

و ۱۰۰ البته به ابهت همسرت تو جمع خلنوادش

من کلا آدم کم رفت و آمدی هستم چون حس میکنم پدر شوهر و مادرشوهرم اذیت میشن چون وضع مالی خوبی ندارن اجر هم چیزی ببریم واقعا ناراحت میشن ولی اگر برم تاجایی که بشه کمک میکنم خیلی هم کم حرف میزنم چون معتقدم مسایل اونا به خودشون مربوطه ولی جاریم که اومد کاملا برعکس من بود پر حرف و پر رفت و آمد اوایل خیلی بهم حرف میزدن اما الان یک سالی میشه نمیدونم چرا دیگه تعرفشو نمیکنن شوهرم میگه اولش تب و عاب داشتن الان خاموش شدن 

عین منو و جاریممن کم حرف اون پرحرفولی فامیل نیست شخصیتش چطوره؟ سعی کن عادی باشی و خودت رو از الان آم ...

من کاری بهشون ندارم تازه ازخدامم هست سرگرم اون بشن کاری به من نداشته باشن ولی خانواده شوهرم ظاهربینن وپدرشوهرمم معلومه اونوبیشتردوس داره دیشب اسم منم یادش رفته بود🤣🤣

من کاری بهشون ندارم تازه ازخدامم هست سرگرم اون بشن کاری به من نداشته باشن ولی خانواده شوهرم ظاهربینن ...

خب جاریت از اول تو زندگی خانواده شوهرت بوده مثل غینکه دوست صمیمیت بشه زن داداشت فرقش با زن داداشی که غریبه هست چیه؟ ولی دلیل نمیشه شمارو دوست نداشته باشن 

من کاری بهشون ندارم تازه ازخدامم هست سرگرم اون بشن کاری به من نداشته باشن ولی خانواده شوهرم ظاهربینن ...

دقیقا مثل مال من

۲ روز بود عقد کرده بود ، مادر شوهرم با اسم اون منو صدا زد 

منی که ۱۰ ساله عروسشم 

برا من خیلی فرق گذاشتن ، فامیل نیست

چون برادرشوهرم زرنگه ، من ناراحت شدم 

ولی اصلا نگفتم از فرق هایی که گذاشتین ناراحت شدم

ولی کاری کردم که به غلط کردن افتادن

ایشتلا مال شما خوب میشه ، مال من اصلا جواب سلامم نمیداد

چون برادر شوهرم گفته بود 

ولی همین الان التماس می کنه بهش سلام بدم 

یا همین برادر شوهرم از خداشه ، با زنش حرف بزنم

ولی من حذفش کردم تا ابد