2777
2789
عنوان

دیگه شده یه بسته سیگار روزی بیاین بگم چی شده دلم داره می ترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 63 پست
تا وقتی شما بچت بیمار بدونی همینه

امروز کلاس خصوصی فن بیان داشت. با یه اقا، تا الان مربی اقا نداشت. 

به خدا کل نیم ساعت این قدر با این اقا رفیق شد و کلی با کارت دید اموز بازی کرد، بازی حافظه کرد ... نه تا الان این اقا را دیده بود نه اصلا مربی اقا داشت. 

جلسه اولش بود. 

بعد همون مرکزی بود که همیشه می بردمش بازی درمانی و کلاس های مختلف. 

اخر جلسه به اقاهه گفتم این جا همه می دونن من چقدر همراه این بچه هستم، گفت کاملا مشخصه، از در که وارد شدین من فهمیدم که اگه شما مادر این بچه نبودین، این بچه اینقدر باهوش نبود.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
تا جایی که الان تعریف کردی بنظرم اصلا بچت اتسیم نداره

اره نگاه کن

مشاورش که الان یک سال و نیمه باهاش کار می کنه، به من می گه اصلا دیگه هیچ نشانگانی نداره، تو همین الان ببرش هر کلینیکی که خودت می خوای، نهایت نهایت نهایتش، به خاطر این که یه چیزی بگه، می گه یه کوجولو نقص توجه تمرکز داره، که اونم نداره، این رو اون کلینیکه می گه که یه چیزی گفته باشه وگرنه هیچ نشانه ای از اتیسم دیگه توش نمونده. 

داشت. .خیلی شرایطش بد بود، خیلی وابسته به روتین بود، خیلی فعالیت های کلیشه و تکراری داشت ولی رفع شد همه رفع شد. 

پنج شنبه هفته پش رفتیم خونه عموی من که تا الان نرفته بود خیلی راحت بود، برای کسی که تا الان ندیده بود سوره و شعر خوند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا جایی که الان تعریف کردی بنظرم اصلا بچت اتسیم نداره

دکتر روانشناسش هم به من گفت تو خیلی خیلی خیلی کار بیجایی کردی که موقع ثبت نام سنجش اصلا زدی اتیسم.

دکتر خودش بهترین دکتر توی شهرمونه، به من می گه انقدر که تو کتاب و مقاله زبان اصلی در باره اختلالات ب ...

خداروشکر 😍 انشالله که به خوشی پیش بره بیای بهمون خبر خوشحالی بدی ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱