2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقدر بی شخصیتن

492 بازدید | 41 پست

بعضیا موهاشون ژنتیکی چربه

من بخدا امروز برم حموم فردا کف سرم کامل چرب میشه

همه محصولارو هم استفاده کردم واقعا بی نتیجه س

همیشه ام میرم حموم یبار شرایطشو نداشتم برم انقدر رفتار بعضیا زشت بود 

یه تیکه هایی مینداختن

یکی اومد جلوی من به حالتی که میخواد بالا بیاره رفتار کرد انگار من یه ساله حموم نرفتم در صورتی که دو روز بود

واقعا خجالت بکشید موی چرب بقیه چه تاثیری تو زندگی شما داره؟

خارج از کشور هفته ای یبار موهاشونو میشورن همه موهاشون چربه

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

کسی شامپو واسه کنترل چربی کف سر استفاده کرده که واقعا نتیجه بده؟

معرفی کنید.

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممکنه مشکل چربی موهات از اندام های درونی باشه حتما برو دکتر و آزمایش بده . چون اگه مشکل بیماری باشه با هیچ محصولی چربی از بین نمیره تا مشکل اندام درمان بشه .

اسکراب کف سر و شامپو کنترل چربی مثل اویدرم خوبن .

اسکراب حتما استفاده کن اگه مشکل اندام ها نباشه اسکراب میتونه درمانش کنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

این روش رو میگم امتحان کن موهاتو با پودر ماشین لباس شویی دستی بشور مارک دریا یا برف باشه بهتره

موهاتم حتی دیگ نمیریزه جز اینم از هیچ شامپو یا شوینده ای استفاده نکن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

دیگه ببین چقدر داغون بوده وضع بهداشتت که همه واکنش دادن، خوب برو سرتو بشور، حتما خوابگاهم هستی

من میگم دو روز یبار میرم حموم موهااااام چررررربه مگه دست خودمه؟😐😐

این روش رو میگم امتحان کن موهاتو با پودر ماشین لباس شویی دستی بشور مارک دریا یا برف باشه بهترهموهاتم ...

من موهام همینجوریشم میریزه مطمئنی بدتر نمیشه

عزیزم ممکنه مشکل چربی موهات از اندام های درونی باشه حتما برو دکتر و آزمایش بده . چون اگه مشکل بیماری ...

عزیزم ازمایش دادم مشکل نداشتم

ممنون اسکرابو استفاده میکنم حتما

وای منم دو روز حموم نرم انگار یه ساله حموم نرفتم موهام میچسبه کف سرم بوسگ مرده میدم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....