2777
2789
عنوان

دیگه شده یه بسته سیگار روزی بیاین بگم چی شده دلم داره می ترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 63 پست
گوه خورده به منم میگن بذار بهزیستی حالا بچه من سی پیه من بهم برمیخوره حالا شما که بچه ات خیلی بهتر ا ...

خدا انشالله دل همه مادرا رو خوش کنه، به خصوص من و شما که بچه های خاص داریم.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
بدون اغراق شما بهترین مامانی هستی که تو عمرم دیدم امید وارم نتیجه همه ی خوبی هاتو ببینی و فرزند عزیز ...

عزیزممممممممم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تورو خدا ناراحت نشو و بچرو ول نکن این بنده خدا آدم احمق و عقده ای و بی عقل و بی شرفی بوده شعورش از گ ...

خدا حفظش کنه و خدا قوت واقعا به مادر مهربونتون

اصفهان هستم عزیزم.

همین دلم رو اروم می کنهدیروز زنگ زدم یه کتابفروشی که کتاب تکی دراه، گفتم برام بفرسته گفت 680 کتاب ها ...

من پوز همچین آدمی رو به خاک مالیدم 

ما میتونیم و کم نمیاریم به خودت ایمان داشته باش 

واسه مصاحبه ی دخترم تو یه مدرسه خصوصی غیر انتفاعی که بردمش مشاور بهم گفت مغز دخترت اندازه ی یه بچه سه ساله هست ببرش مدرسه استثنایی با تعداد ۱۰ نفره 

اون سال تو اون مدرسه قبول نشد گفتم اوکی اشکال نداره من درستش میکنم 

وقتی برگشتم کلی ناراحت بودم  با دخترم کار کردم هر روز تمرین می‌کردیم دخترم می‌تونست حتی اعداد خارجی رو با هم جمع و تفریق کنه خیلی راحت جمع های ذهنی رو جواب میداد 

سال بعد تو اون مدرسه قبول شد ماه اول مهر معلمش بهم زنگ زد گفت دخترت سطحش از بقیه خیلی پایینه اصلا هم سطح نیست حتی بلد نیست جمله بسازه !!!  

بعد از چهار ماه  دخترم الان شده جزو نمونه های کلاسشون هر روز دخترمو میبره بالا به بچه ها نشون میده میگه ازش یاد بگیرید هر روز تشویق میشه 

همون بچه ای که قرار بود استثنایی بره همون دختری که هم سطح همکلاسی هایش نبود ! 

می‌خوام بگم به حرف آدما توجه نکن 

همه بچه ها باهوشن فقط باید الگوی خوبی داشته باشن و تلاش و تشویق ما رو ببینند عزیزم 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
میاد پسرم با خنده و شیطنت، با چشماش می خنده ولی با دهنش جلوی خنده اش رو می گیره، می گه سی و یک سی و ...

عزیزدلم🥰🥰خدا حفظش کنه ،کم نیاری ها ،هم پسرت هم خودت ماهین،الهی خیرشو ببینی .

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

بچت بردی پیش ی روانی 

ولش کن اصلا دکتر نبوده 

راجع به ارتباط گیریش هم بنظرم ربطی ب اتیسم نداره فقط اجتماعی نیست 

تو دانشگاه ما دست کم ۵۰ درصد ترس اجتماعی دارن 

اینجوری باشه ۹۰ درصد مردم اتیسم دارن دیگ

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
بچت بردی پیش ی روانی ولش کن اصلا دکتر نبوده راجع به ارتباط گیریش هم بنظرم ربطی ب اتیسم نداره فقط اجت ...

نه دکتر نبود، معلومه که دکتر نبود. 

اینا به زور پارتی این جور جاها استخدام میشن. اصلا نمی دونست چی بگه، چهار تا مکعب گذاشت جلوش، پشت برگه نوبت (یعنی حتی یه برگه هم ندداد به بچه) مداد داد گفت خونه بکش!

نه دکتر نبود، معلومه که دکتر نبود. اینا به زور پارتی این جور جاها استخدام میشن. اصلا نمی دونست چی بگ ...

بعد شما به حرف این آدم ارزش میدی؟ 

فراموش کن هرچی گفته 

بچت بردی پیش ی روانی ولش کن اصلا دکتر نبوده راجع به ارتباط گیریش هم بنظرم ربطی ب اتیسم نداره فقط اجت ...

توی مهد خودشون، یه بچه هست اگه مربی خودش مریض باشه نیاد، این بچه گریییییییییییییه می کنه می گه من کلاس نمی رم، با این که کمک مربیشون هم خیلی خوبه 

حالا پسر من یه مربی سایه هم خودم براش گرفتم، یه روز رفتن سینما، پسر من اصلا تا حالا سینما نرفته بود، اون روز مربی سایه خودش هم مریض بود نیامده بود. با بقیه مربی ها این قدر جور شده بود و رفته بود سینما توی فضای سینما که حتی براش نا اشنا بوده و تا الان نرفته بوده.

بعد شما به حرف این آدم ارزش میدی؟ فراموش کن هرچی گفته

از این می ترسم که توی این مملکت کوفتی و این اموزش پرورش نفرین شده، زندگی من و بچم به دست این روانی ها افتاده. 

می گم من زندگیم رو با ریاضی و منطق و استدلال گذروندم، دکترای مهندسی برق خوندم، بعد زندگیم افتاده دست یکی که به خدا یه مشتق وانتگرال دستش نگرفته حل کنه.

توی مهد خودشون، یه بچه هست اگه مربی خودش مریض باشه نیاد، این بچه گریییییییییییییه می کنه می گه من کل ...

حتی اون رفتار بچه هم لزوما بخاطر اتیسم نیست 

بعضی از بچها بیش از حد وابستن 

شما یک مهر برو مدرسه همه بچها مثل ابر بهار گریه میکنن 

از این می ترسم که توی این مملکت کوفتی و این اموزش پرورش نفرین شده، زندگی من و بچم به دست این روانی ه ...

تا وقتی شما بچت بیمار بدونی همینه 

حتی اون رفتار بچه هم لزوما بخاطر اتیسم نیست بعضی از بچها بیش از حد وابستن شما یک مهر برو مدرسه همه ب ...

همین رو بگو

همین الانش هم پسر من مستقل می ره مهد و برمی گرده، 

ولی چند تنا از بچه ها هستند که حتی سر کلاس باید مادراشون پیششون باشن، یه مداد بخوان یه اب بخوان به مامانشون می گن بهشون بدن. نمی دونم به اونا چی می گه سنجش

تا وقتی شما بچت بیمار بدونی همینه

راست می گی. 

وقتی که حس کنم همه چی عادیه و پسر من هم یه بچه عادیه، هم خودش خیلی خوب رفتار می کنه هم من ارامش دارم، ولی یه چیز بگم، از دیروز تا حالا خیی انگلیزه از دست دادم. 

حتی یک کمله باهاش درس کار نکردم. 

باید خودم رو هرچی سریعتر جمع و جور کنم و بچسبم بهش

راست می گی. وقتی که حس کنم همه چی عادیه و پسر من هم یه بچه عادیه، هم خودش خیلی خوب رفتار می کنه هم م ...

تا جایی که الان تعریف کردی بنظرم اصلا بچت اتسیم نداره