2777
2789
عنوان

مهریه هاتون چقدره🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باشهمنم ۱۲دنگ برنامه‌های با ی جزیرهچاخان

شش دانگ منظورته دیگه😂

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

350تا

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من سکه نخواستم چون از سکه خیری ندیدم تو زندگی سابقم.

تمام شروط ضمن عقد با تنصیف اموال که این تنصیف اموال چون تو قانون ما بی معنیه قرار شد همون طی زندگی هر چی خریدیم شریکی نصف نصف به اسممون بخوره که تا حالا هم همسرم پایبند بوده بهش.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

من سال 80 هفت ملیون با چهارده تا سکه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             

تبریزی هستم 

شیر بها نداریم

خرج عقد به عهده خانواده عروس هست ک خانواده داماد فقط شیرینی میاره

خرج مراسم عروسی نصف نصف هست

جهیزیه کلا مال خانواده عروس هست

مهریه هم مونده به توافق خانواده ها،واس بعضی ها سال تولدشونه واس بعضیا کم و توافقی،بخشیدن اموال هم بعنوان مهریه مونده به داماد ک انجام بده یا نه!

اشناهای خودم ندیدم مهریه خیلی بالا 

♥️ALLAH♥️

من مهریمو بخشیدم وکالت طلاق میخاستم اونجا گفتن ک اگ وکالت میخای باید یا بگی مهریرو بخشیدم یا بگی گرفتم .منم گزینه ی بخشیدمو قبول کردم البته بعدها ک بچ دار شدم  فهمیدم اشتباهه بزرگی کردم .همسرم خاست دروسش کنه چون خانوادش تا فهمیده بودن ازیتم میکردن میگفتن مهر ک نداره .

سه سوت کاری میکنم پسرمون ولش کنه بچشوهم میگیریم همسرم دید اینجوریه گف بریم دروست کنیم رفتیم دیدیم خیلی مارو سر میچرخونن و کلی گرفتاری داره والله چجور مملکتیه ک مرد خودش میخاد مهریه زنشو از نو برگردونه و وکالتو پس بگیره باید این همه رفت امد کنه .خیلی مسخرس 

اخرشم خودم بهش گفتم ولش کن منکه صدسال سیاه از توچیزی نمیگیرم .

الکی میگیم دروس کردیم پیش خانوادت .

اره سنگینه، بگید کجایی هستین ک یوق برا داداشم زن‌نگیریم اونجا😂😂😂

😂😂😂😂😂😂یکی از شهرهای استان فارس 

طایفه ما اینجور رسمی داره

الان مثلا مادرشوهر خودم مهریه اش از اموال پدرشوهر خیلی بیشتر از ارثی که به خواهرشوهرش میرسه😅

البته خواهرشوهرش هم از اونور مهریه گرفته ها