2777
2789
عنوان

مهریه هاتون چقدره🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 45 پست

من ۱۱۴ تا سکه ۲ دنگ خونه

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونه داره؟طرفیا منظور خونه ای هست که بخواد در آینده بگیره بعد اینکه اگه الان خونه داره همون اول سه د ...

خونه داره نه خونه آینده که اصلا

آره تو عقد میزنن به نام

البته برا من بعد عروسی زدن یکمم سوز دادن ولی خب مجبور شدن بزنن چون واقعا رسممون هست

سال تولدم🧚‍♀️به همراه ۲۶ گل رز صورتی

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

دختر عموم، زن داییم همه همینجورحتی نسل قبلی که مامانم اینا بودن هم همه خونه بنامشون هست

کجایی هستین

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
ما همچین رسمی نداریم راستش همون ی تعداد تقریبا معینی سکه میزنن..ولی خودم مهریه نخواستم و با جوگیری ف ...

عزیزم خوشبخت باشی

مهریه تضمینی برا خوشبختی نیست

ولی برام جالب بود مثل اینکه ما واقعا مهریه سنگین میگیریم🤭

من خودم مجردم

ولی خواهرم همه۵۰۰ تا سکه سه دونگ خونه سفر زیارتی

قاعدتا از منم همین خواهد بود

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞