واقعا طناز طباطبایی من فکر میکردم قدش بلند تر از این حرفاست مثلا ۱۷۰ فکر میکردم حداقلش باشه باشه
احساس میکنم خودم که چند سانت از اینا بلند تر کوتاه تر به نظر میام
به نظرتون چرا قدشون بلندتر از چیزی که هستن به نظر میاد؟
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم متوسط بالا تنه ی خیلییی ظریفی دارم ولی با اینکه بلند ترم اندازه ایما بلند به چشم نمیام
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
لاغرن ..تیپشون هم یجوریه قدبلندتر بنظر میان من خودم 155 ام اما اکثرا میگن اصلا کوتاه دیده نمیشی ..چو ...
منم لاغرم بالاتنه خیلیی ظریفی دارم قدم ۱۶۵ هست ولی کوتاه تر از چیزی که هستم به نظر میام
تو چه سبکی لباس میپوشی؟
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔