2777
2789

لاغرن 

بلدن چ مدلی لباس بپوشن 

عکاس کاربلده و میدونه چجوری عکس بگیره ک قشنگ بیوفتن 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اناتومی بدنه

واقعا؟مثلا بدنت چطور باید باشه که بلند دیده بشی

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
لباس پوشیدن خ مهمه

چه سبکی آدمی بلند نشون میده

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
منم لاغرم بالاتنه خیلیی ظریفی دارم قدم ۱۶۵ هست ولی کوتاه تر از چیزی که هستم به نظر میام تو چه سبکی ل ...

من اسپورت اکثرا

نمیتونم بگم چ سبکی دقیقا قدبلندت نشون میده 

چون مشخص شده نیس .باید لباسو بپوشی نگا کنی ببینی قدت چطور بنظر میرسه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

صورتشون درازهدماغشون

چه ربطی به قد داره😂

از نزدیک مگه دیدیشون؟؟؟

تو فیلم ک خیلی راحت با برنامه فتوشاپ وزن و قدشونو تغییر میدن من با فقیهه سلطانی تو اسانسور بودم انقدر قدش کوتاه بود باورم نشد ک خودش باشه من خودم قدم ۱۶۰ اون به سرشونه منم نمیرسید اما تو فیلماش اصلا قد کوتاهیش مشخص نیست

مانتوی کوتاه و شلوار غیر تنگ و راسته و بلند. دیگه اینکه مدل موهای که رو به بالاست.

من اگه مانتو کوتاه باشلوار جین بپوشم 

انگار نه انگار متوسط و ۱۶۵ هستم

اندازه ۱۶۰ ۱۵۸ دیده میشم

معمولا پاهای لاغر و صورت بیبی فیس ادمو بلند نشون میده

آها من بالاتنه ام ظریفه کمرم باریکه ولی پاهام متوسطن نسبت پایین تنم پرتره نسبت به بالا تنم

آها من بالاتنه ام ظریفه کمرم باریکه ولی پاهام متوسطن نسبت پایین تنم پرتره نسبت به بالا تنم

از همونه پس 

معمولا رون پر آدم کوتاه نشون میده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️