2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اوضاع جامعه همینطوره

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

چون سطح بعضی خانوما بشدت افول کرده    ی تاپیک زدم همین دوساعت پیش چنان صحبت میکردن بخدا فکر کردم خودم از مریخ اومدم !    طرز فکرها   خیلی تهاجمیه   البته با احترام ب بقیه خانوما 

ریپلای نزنید 

چون سطح بعضی خانوما بشدت افول کرده ی تاپیک زدم همین دوساعت پیش چنان صحبت میکردن بخدا فکر کردم خود ...

وای دقیقا سطح فکرا بجای اینکه بالا بره پسرفت می‌کنه 

کاربری دست دو نفره🌸
وای دقیقا سطح فکرا بجای اینکه بالا بره پسرفت می‌کنه

اخه ایشون نوشتن من خرجای خودمو خودم میکنم و برا خونه هم . خوب اینکه مردی دس و دلباز باشه ربطی به افول یه خانم نداره ....

👍🏻👍🏻تا ابد حق.مردم خیلی تهاجمی شدن.

نه بابا همه همینجور بودن منتها فیس تو فیس ادم نمیتونه خود واقعیش باشه 

من الان از دس قوم شوهرم دادم منفجر میشم پاشدن اومدن همدان با اینکه شوهر یکیشون انفولانرا شده و افتاده تو رخت خواب و ۱۲ نفر از جنله مار شوهر ۹۰وساله و بچه یکسالم گرفتن دلم میخواست زنگ بزنم اونچه لیاقتشه بگم. گفتم نه! زنگ زدم گفتم مبخوای برات سوپ بیارم یا اش شلغم کاری داشتی بگو....

این بغضهای فرو خورده اینجا از بعضیا میرنه بیرون....

اخه ایشون نوشتن من خرجای خودمو خودم میکنم و برا خونه هم . خوب اینکه مردی دس و دلباز باشه ربطی به افو ...

نه عزیزم    من نگفتم خرج خونه رو من میدم ! من گفتم خودم مثلا بخوام هزینه کنم برای روتین و لباس و اینا از حقوق خودم میخرم   کل خرج خونه و قسط و اینا با همسره   آدم پول وقتی خودش داره خب چرا قایم کنه