2777
2789
عنوان

چرا جدیدا همه‌ی تاپیکا روی محور خیانته

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 19 پست
نه بابا همه همینجور بودن منتها فیس تو فیس ادم نمیتونه خود واقعیش باشه من الان از دس قوم شوهرم دادم م ...

قبلا کوچیک تر بودن زیاد متوجه این حرکات نمیشدم

نه فقط مجازی توی واقعیتم همینن. میری بانک کارمند بانک با دهنش حرف نمیزنه با 🍑 ش حرف میزنه. میری مغازه صندوقدار همینطور. میری سرکار همکار ادم عقده ای درمیاد. کافیه فقط یکم ضعیف تر باشی کلی مشکل میریزه سرت یکی بهش خیانت میشه. یکی ششوهرش کتکش میزنه. زورشون به خانوادشون نرسید میرن سراغ غریبه ها

اخه ایشون نوشتن من خرجای خودمو خودم میکنم و برا خونه هم . خوب اینکه مردی دس و دلباز باشه ربطی به افو ...

ضمن اینکه ربطی ب دست و دلبازی نداره تو واقعیت هم دیدم خانوم بخاطر اینکه دوزار بیشتر بتیغه حاضره کتک بخوره یا کلی توهین کنه ب همسرش   خب مشخصه احتراما از بین میره   از چشم میندازه خودشو    زندگی مشترک اسمش روشه   مگه میشه پول من فقط برای خودم   پول اون برای هردو ؟  یعنی پول خودم  رو برای خودم هم خرج نکنم که اون خرج کنه ؟ این چ منطقیه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم من نگفتم خرج خونه رو من میدم ! من گفتم خودم مثلا بخوام هزینه کنم برای روتین و لباس و این ...

خوب پول قایم کردن یه بحثه افول خانوما یه بحث دیگه ایه یکی شوهر پولدار و دس ودلباز داره خوب براش خرج میکنه دیگه چه ربطی به پس رفت خانومه داره لابد شوهر اونم توقعاتی داره که شوهر شما نداره...

بعد ادم پول خودشو که قایم نمیکنه پس انداز میکنه شاید یروزی پدرش برادرش مادر یا خواهرش ... پول لازم داشت یا خواست برا فامیلاش کادوی بهتری ببره خوب نمیخواد به شوهرش رو بزنه و فامیلشو کوچیک کنه یا شوهرش بعدها سرکوفت بزنه

حتما شما و همسرتون با هم اینجور نیستین اما به هر حال هر کسی مشکلات خودشو داره زیر سقف خودش...

ضمن اینکه ربطی ب دست و دلبازی نداره تو واقعیت هم دیدم خانوم بخاطر اینکه دوزار بیشتر بتیغه حاضره کتک ...

اینا که شما میگی کلیت نیست ایشون گفتن من خرجامو خودم میکنم و اینجام‌گفته بودن خانوما دارن به افول میرن پس مردا هم خیانت میکنن. خوب هر کی یجوره یکی دست و دلبازه یکی خسیسه یکی خرج میکنه یکی نه یکیم بقول شما میکنه از شوهرش بیخودی  ایناهم از ادم ابالبشر بوده ربطیم به دو همسری و خیانت اینا نداره 

الان زنداداش من کل پولای داداشمو میگیره خونشم فروخته خرج دانشگاه کرده هیچ کار هم نمیکنه شوهرشم هیچ به کسی نگاهم نمیکنه یکیم هیچکدومو نکرده و شوهره خیانتم کرده نمیشه ربط بدی بهم 

مضاف اینکه اینجا اصلا نمیشه اعتماد کرد به تاپیکها که شاید نود درصدش فیکه...