خیلیم به رشتم علاقه دارم ولی یه ماهی هست خسته ام کلا انگار فقط میخوام بخوابم هرچقدم بخوابم سیر نمیشم ازمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم یکم درس میخونم خسته میشم حواسم پرت میشه😭
مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه به رشته ات علاقه زیادی داری و دوست نداری درس بخونی و حوصله نداری و خسته شدی و خواب هم میاد پس من یه کاری بهت میکنم شما هم تو رشته های نظری ترک تحصیل کن اگه درس هم دوستش داری و حوصله داری پیشتر درس بخونی و خسته نمیشی خوابت هم نمیاد پس حالا من یه حرفی زدم زودی ناراحت نشو بخون عزیزم 🌹 🌹 🌹