2777
2789
عنوان

من خیلی افسردم افکار خودکشی دارم الکی گریه میکنم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 100 پست
حس میکنم کافی نیستم حس میکنم هیچکس به من نیاز ندارع حس میکنم اضافیم (:

عزیزم تو واسه دیگران نباید زندگی کنی

تو فقط واسه خودت کافی باشی بسه

من الان آرزومه هیشکی کاری به کارم نداشته باشه همش تنها باشم

با تنهایی حالم بهتره آرامش دارم

رو اعتماد بنفست کار کن

کتاب معجزه میکنه

پادکست هم حتما گوش بده

از این رو به اون رو میشی

هرچقدر بیشتر رو خودت کار کنی عزت نفست بیشتر میشه و موقعیت های بهتری تو زندگی برات پیش میاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهل نماز نیستی و موج منفی در وجودت بالاست دستات رو رفتی لاک و کاشت انجام دادی و راه چاکراها رو بستی ...

اینکارا برا بعد رفع شدن افسردگی جوابه که برنگرده

مگرنه به همین راحتی حل نمیشه

اهل نماز نیستی و موج منفی در وجودت بالاست دستات رو رفتی لاک و کاشت انجام دادی و راه چاکراها رو بستی ...

چرا منو قضاوت میکنی من ن کاشت دارم ن لاک دارم نماز میخونم قران میخونم دعاهای مختلف میکنم 

مشکل نسل شماهم اینکه جلو جلو قضاوت میکنین!!! 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

به خاطر اون پسره؟

نصف بیشترش بخاطر همونه حرفاش تو سرم میچرخه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

سیگار پوست و دندون رو خراب میکنه

دندون که خیلی گرونه 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

آی وای عزیزم! چرا اینقدر ناراحتی؟! 😱 سیگار کشیدن و این فکرای بد، نه فقط بهت کمکی می‌کنه، بلکه مثل ی ...

تو بهترین سن زندگیم چرا اینجور شد؟؟؟ 

دلیل زیاده(: مشکلات خانوادگی عشق ی طرفه بی پولی تورم

تورم که مال همه هم است میتونی بری سرکار خب .

بعدشم از این عشق ممنوعه بیا بیرون 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
عشق یک طرفه آدمو نابود میکنه

(: 

تورم که مال همه هم است میتونی بری سرکار خب .بعدشم از این عشق ممنوعه بیا بیرون

مگه دست منه ک بیام بیرون؟؟؟؟ دوسال گذشته چرا تموم نمیشه این عذاب 

منم همین حس رو دارم  فقط کاشکی این افکار منفی خودم رو ور نمیرفتم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

عزیزم تو واسه دیگران نباید زندگی کنیتو فقط واسه خودت کافی باشی بسهمن الان آرزومه هیشکی کاری به کارم ...

سعی میکنم اما نمیتونم انگار افتادم توی ی باتلاق هعی دستو پا میزنم بیشتر فرو میرم تو منجلاب زندگی(: 

سیگار پوست و دندون رو خراب میکنهدندون که خیلی گرونه

ممیدونم اما فقط اون ارومم میکنه برای چند لحظه 

نصف بیشترش بخاطر همونه حرفاش تو سرم میچرخه

نمیدونم واقعا

میتونم بگم خودم تقریبا شرایط مشابه تورو داشتم الان یذره بهتر شدم

ولی هنوز تو فکرمه همه چیش

ولی میتونم اینو بگم زمان که بگذره بی تفاوت تر میشی کامل فراموش نمیشه همیشه یجایی توی ذهن آدم هست ولی با گذشت زمان و قطع ارتباط کردن با طرف اینطوریه که کمتر فکر میکنی بهش و وقتیم میاد تو ذهنت زیاد اذیت نمیشی

رفته رفته بهتر میشی

ولی خب زمان بره

الانم هرکاری کنی نمیتونی از فکرش دربیای و فکر کنم همین مسئله هم رو تموم ابعاد زندگیت تاثیر گذاشته این مشکل کم کم حل شه بقیشم درست میشه