2777
2789

سیگار پشت سیگار میکشم(: توروخدا سرزنشم نکنین 

حالم خیلی بده 

همش ی چشمم اشکه ی چشمم خون

دلم میخواد خودمو دار بزنم 

یا مثلا ی مدت بلند مث ی سال برم تو کما به ی استراحت طولانی نیاز دارم 

دیگه توان زندگی ندارم 

حالم بده خیلی بده 

مادرم میدونه اما کاری نمیکنه یعنی کاریم نمیتونه بکنه (: 

21سالمه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

دلیل زیاده(: 

مشکلات خانوادگی  

عشق ی طرفه 

بی پولی 

تورم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

عزیزم چ افکاری داری ک اذیتت می‌کنه

حس میکنم کافی نیستم حس میکنم هیچکس به من نیاز ندارع حس میکنم اضافیم (: 

شما حتما باید بری روانپزشک لطفا جدی بگیر

کسی حواسش بهم نیست 

آی وای عزیزم! چرا اینقدر ناراحتی؟! 😱 سیگار کشیدن و این فکرای بد، نه فقط بهت کمکی می‌کنه، بلکه مثل یه مار می‌پیچه دور گردنت! 🐍 حالا بیا، یه چیزی بگم: زندگی مثل یه بازی می‌مونه، یکی یه روز تو رو می‌بازه، یکی دیگه برنده میشه! 💃

ببین، اگر هم حالا بد می‌گذره، اینم فقط یه فصل از زندگی‌ته که با یه لبخند و یه چای داغ و یه بغل محکم از توی این صفحه ورق می‌خوری! ☕

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

به خدا شما سنی نداری .

این چه طرز حرف زدنه مگه میشه ادم از خدا نا امید بشه .

خدا شاهد اگر یک روز جای من بودی تا الان چند بار خودتو کشته بودی .

امیدت به خدا باشه نا امیدی مال شیطونه به خدا قسم تمام افکار منفی که داری همش کار شیطونه 

اهل نماز نیستی و موج منفی در وجودت بالاست 

دستات رو رفتی لاک و کاشت انجام دادی و راه چاکراها رو بستی و انرژی منفی دفع نمیشه

مشکل نسل جدید همه همینه معنویات کم میشه ناامیدی و افکار منفی زیاد 

راه حل 

حتما نماز بخوون با سجده طولانی 

هر روز صبح شکر گذاری کن 

هر روز بابت کارهای روزانه ات از خودت تشکر کن و خودت رو دوست داشته باش

شاید مسخره بنظر بیاد امااااا حتما امتحان کن تا تحول رو ببینی

در ضمن اینستا و هر کانال خبری با اخبار منفی رو هم پاک کن

❤❤❤