2777
2789
عنوان

بنظرم همه ی حس ششمیا باهم متحد شدن به من اینو بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 130 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب این سخته حس کردنش ،سه ساعت درس خوندی برای هرکدوم؟

توی طول ترم روزی ۵ساعت میخوندم و مرور داشتم برای همین توی ترم یکم کارم سبک تر بود و بیشتر دوره کردم و نمونه سوال حل کردم 

توی طول ترم روزی ۵ساعت میخوندم و مرور داشتم برای همین توی ترم یکم کارم سبک تر بود و بیشتر دوره کردم ...

خب قطعا قبول میشی این که سوال پرسیدن نداره

یکم رو علومت کار کن ولی اینم قبولی🙂

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
استرس فرچزرر برای علوم من خنگ بازی درآوردم میخونم اما خنگم میدونی

خنگ نیستی، سخته

سعی کن تو محیط اروم درس بخونی

خواب کافی میتونه بهت حافظتو خیلی بهتر کنه

تو طول امتحانای ترم سعی کن قند و شکر و کیک اینا نخوری و بجاش چیزای سالم بخوری

حافظت چندبرابر میشه.

انجام دارم ولی بدرد بخور نبود..درهرصورت ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی.به نظرت دوستم بهم حسودیش میش ...

برای چند ثانیه جواب میده،دمنوش بابونه هم خوبه برای استرس خودم درگیر استرسم 

دوست داشتی بگو چه رفتاری داره بهتر میتونم بگم:)

برای چند ثانیه جواب میده،دمنوش بابونه هم خوبه برای استرس خودم درگیر استرسم دوست داشتی بگو چه رفتاری ...

نصف شب نمیتونم پاشم دمنوش بزارم😮‍💨

آدم بدی نیست فقط وقتی با بقیه بچه ها جمع میشه مند از یاد میبره و اهمیت نمیده بهم میدونی.. 

نصف شب نمیتونم پاشم دمنوش بزارم😮‍💨آدم بدی نیست فقط وقتی با بقیه بچه ها جمع میشه مند از یاد میبره و ...

خب اینکه اسمش دوست نیست،دوستت دوست داره ادمای زیادی دورش باشن

اکیپ و به دوستی یه نفره ترجیح میده 

خب اینکه اسمش دوست نیست،دوستت دوست داره ادمای زیادی دورش باشناکیپ و به دوستی یه نفره ترجیح میده

از رفتاراش مشخصه 

منتظرم سال تحصیلی تموم بشه 

یکی دیگه هم هست طرف رفتار خشکی داره درونگراس و یجورایی همه موضوعات براش بی اهمیته به نظرت نظرش راجع به من چیه؟

از رفتاراش مشخصه منتظرم سال تحصیلی تموم بشه یکی دیگه هم هست طرف رفتار خشکی داره درونگراس و یجورایی ه ...

اون نظر خاصی نداره😂

با این خصوصیاتی که گفتی ددی ارتا اومد تو ذهنم😂