negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 عنوان بنظرم همه ی حس ششمیا باهم متحد شدن به من اینو بگن 590 بازدید | 128 پست از وقتی اومدم سایت تقریبا از ده نفر که میگفتن حس ششمیم پرسیدم😂 همشونم این جوابو دادنگفتم برمیگرده یه روز ؟گفتن حتما برمیگرده اما وقتی دیگه حسی ندارینصیحت و اینا نمیخواما خودم میدونم جریان چیهفقط میخوام بدونم برا همه همینو میگن ؟ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️ دیروز | 19:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2503 اره ب منم گفتن عشقت الان برات مهمه بعدا ن منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 اره ب منم گفتن عشقت الان برات مهمه بعدا ن چیشد تهش هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 ترکت کرده؟ جدا شدیم دوطرفه تقریبا هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2503 چیشد تهش هنوز معلوم نیس منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 هنوز معلوم نیس کاتین؟ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 2519 جدا شدیم دوطرفه تقریبا دوسال دیگه اینا اره پیام میده بهت ساکت در پیلهی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 6043 نه 😂به من یه یار یکی گفت بهم میخوره همه چی بعد از چند سال دوباره بهم میرسین من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2503 کاتین؟ ن عزیزم نامزدیم معلوم نیس بهم بزنم یا ن منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 دوسال دیگه اینا اره پیام میده بهت حس ششمی؟؟ینی من دو سال دیگه هم مجردم؟😂 هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
negin240 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 3661 نه 😂به من یه یار یکی گفت بهم میخوره همه چی بعد از چند سال دوباره بهم میرسین بهم خورد؟چیشد هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
نقطه1 عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 2494 حتما حس شیشمی ها چیزهایی میدونن که ماها نمیدونیم 🤣🤣🤣زیاد جدی نگیر ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد