2777
2789
عنوان

گفتم ایرانی سفیدپوست نداریم به سفیدبرفی های سایت برخورد‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 104 پست

الان یعنی اونایی که سفیدن ایرانی نیستن؟

خدایا منو از دست عیرانی جماعت نجات بده خودت خسته نشدی

عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله ایرانی ها هیچ جا به عنوان سفید پوست شناخته نمیشن ما رنگین پوست و کله سیاه خاورمیانه ای هستیم حتی اونا که فکر میکنن خیلی سفیدن هم سفید پوستا قبولشون ندارن حالا میخواید حمله کنید حمله کنید تفاوتی در اصل موضوع نمیکنه تفکر اونا عوض نمیشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

من بدنم سفیده از گردن به پایین 

دستام تا ارنج میشه گفت گندمی 

صورتمم سبزه یا گندمی هست 

بورم هستم موهای صورتم زرده نزدم اصن فکر کنم واسه همین صورتم گندمیه اما بدنم سفید😂😂😂

دستامم بخاطر آفتاب رنگش متفاوت شده 

فقط صورتم!!!حرص میخورم بابتش 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

بله ایرانی ها هیچ جا به عنوان سفید پوست شناخته نمیشن ما رنگین پوست و کله سیاه خاورمیانه ای هستیم حتی ...

تفکر اونا؟

از کی تاحالا ما باید به اونا نگاه کنیم ببینیم چی میگن اویزه گوشمون کنیم

یه بیگانه یه چرتی میگه و تبعیض نژادی میکنه خودی باید طرفداری کنه؟

حالا چرا بعضیا انقد ناراحت شدن؟چون انگار ته دل همه وایت بودن رو برتر بودن میدونن

اینا خودشونو سفید‌پوست حساب میکنن انتظار دارن دنیا هم به عنوان سفید پوست بشناسدشون واقعیت براشون سنگین بود 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اینا خودشونو سفید‌پوست حساب میکنن انتظار دارن دنیا هم به عنوان سفید پوست بشناسدشون واقعیت براشون سنگ ...

فقط مقاومتشون که مثال نقض میزنن ...

اصلا مگه برتریه 

اونا مارو قهوه ای میدونن در حقیقت

حالا چه اهمیتی داره واقعاً 

.

خب قربونت برم کاملا در اشتباهی اتفاقا سفید ایرانی زیاد داریم.....یه نمونش ترک ها با نژاد قفقازی، یه ...

لر ها ما خیلی سفیدن

بیا طرف ما میفهمی سفید خالص یعنی چی

اتفاقا اریایی ها به پوست سفید و چشم ابروی مشکی معروفن

لر ها ما خیلی سفیدنبیا طرف ما میفهمی سفید خالص یعنی چیاتفاقا اریایی ها به پوست سفید و چشم ابروی مشکی ...

آریایی ها به موی فر و پرپشت مشکی ، و پوستی که روشنه اما گندمی معروفن در اصل ...

.

تفکر اونا؟از کی تاحالا ما باید به اونا نگاه کنیم ببینیم چی میگن اویزه گوشمون کنیمیه بیگانه یه چرتی م ...

چه ربطی داره بحث اینه که در دنیا سفید پوست شناخته نمیشیم همین حالا هرکی میخواد گریه کنه گریه کنه ایرانی ها در کل دنیا جز نژاد سفید نیستن اتفاقا اونا که ناراحتن ازین موضوع نژاد پرستن که چرا سفید پوست شناخته نمیشن وگرنه ناراحتی نداره مگه شرق آسیایی ها به این موضوع اعتراض دارن 

کل رو در نظر میگیرن

ببینید ایشون گفتن اصلا  تو ایران همچین سفیدی نداریم 👇

حتی پوست ما روشنتر از یه اروپایی باشه ما White نمیشیم وایت به کسی میگن سفیدپوست با بیس پوست صورتی و ریشه اروپایی باشه از روسیه تا مهاجرین اروپایی آمریکا اونا وایت هستند.

خب ولی داریم  قسمت‌هایی از کشورمون این نوع سفیدپوست رو داره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست