2777
2789
عنوان

گفتم ایرانی سفیدپوست نداریم به سفیدبرفی های سایت برخورد‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 104 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا همین ایران خودمون سفید هایی داریم از اون اروپایی های وایت اسکین هم سفیدترن

شما ندیدید احتمالا ولی من دیدم

انگار زیر پوستشون نور افکن انداختی اینقدر سفید

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ما قهوه‌ای هستیم یه خانم مقیم آمریکا می‌گفت که به ما ایرانیا قهوه ای میگن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

کاملا درسته.بعضیا فکر میکنند روشن ترین رنگ پوست ها در ایران که خودمون به اصطلاح به طرف میگیم سفید در مقیاس جهانی هم همینه! ولی شنیدم بعضی مواقع ایرانی ها تو گروه سفید پوست ها قرار میگیرند اما به طور دقیق این موضوع غلطه‌ 

سفیدبرفی خوشم نمیاد سیندرلا نداریم 😅

بانمککککک😐😐

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

جالبه که وقتی با این قاطعیت یه چیز اثبات نشده رو میگی

اتفاقا کل خانواده ما پوست بسیار روشنی دارن در حدی که برای خرید کرم و پنکک مشکل دارن چون حتی بیشتر برند ها شماره یک هم پوست شون رو نارنجی می کنه و از پوستشون تیره تر هست

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت