قربونت برم😍 وااای برنج نم کشیده😁ای بابا بلا ب دور باشه، پیگیریکن آخه چرا اینجور شدی؟ مواظبت کن از ...
اره خودشم برنج شمال ک تو اب نمک گزاشتی 😁😁😘 چی بگم خودمم موندم من که کار سنگین نکردم چرا باید دیسک بگیرم تا اخرش پیگیر میشم با فیزیوتراپی طب سوزنی جراحی هرجور که شده
اره خودشم برنج شمال ک تو اب نمک گزاشتی 😁😁😘 چی بگم خودمم موندم من که کار سنگین نکردم چرا باید دیس ...
😍🥰😍
اره حتما پیگیری کن الهی ک زودی خوب بشی عزیزم
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نشیکه حیفی😍 مرسی عزیزم فردا بعد دکتر میام میگم چیشد
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫