2777
2789

مدیتیشن اسکن بدن: 

1.یک گوشه آرام نشسته یا دراز بکشید،

جایی را انتخاب کنید که باعث اذیت و آزار بدن‌تان نشود،

2.چشمان‌تان را ببندید و در ذهن‌تان به انگشتان پای‌تان فکر کنید،

3.تصور کنید هر نفسی که به داخل بدن می‌دهید، انرژی‌ها را به سمت انگشتان پای‌تان می‌فرستد،

4.ممکن است به مرور احساس کنید که انگشتان‌تان مور مور می‌شوند،

بعد از چند ثانیه (10 الی 50 ثانیه) تمرکزتان را به سمت کف پا و روی آن بیاورید،

5.سپس به ترتیب بالا بیایید: ساق‌ها، ماهیچه‌ها، زانو، ران و پشت ران، باسن، شکم و سینه و گردن و سر،

بعد از تمرکز تدریجی روی هر قسمت احتمالا چیزی بین 5 الی 10 دقیقه گذشته،

حالا چند نفس عمیق کشیده و به آرامی توجه‌تان را به دنیای اطراف مثل احساسی که بدن‌تان دارد یا صداها بدهید و چشمان‌تان را باز کنید.

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاثیر داره؟

آره موثره. من ده جلسه رفتم مشاوره همین تکنیک برام انجام میداد. اون موقع نمی‌دونستم از طریق گوگل و کانال ها میتونم دسترسی داشته باشم به این چیزا . جلسه ای ۳۰۰ تومن میدادم . ولی خب اثر داره 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
مچکرم♥🌱

قربونت♥️🙏😘

میشه واسه اضطراب های الکی ای که دارم صلوات بفرستی

آره عزیزم . آیت الکرسی و صلوات الان برات میخونم 

شنیدم باید از بینی نفس بکشید از دهان بدید بیرونی

آفرین 👍 

مرسی قشنگم

خواهش میکنم نازنین😍