2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

إن شاءالله حاجت دلت برآورده به خیر بشه و به خواسته دلت برسی. 🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚

گلم تا وقتی نسبت ب این موضوع حساس باشی متاسفانه نمیشه

همین ک بیخیال بشی سریع باردار میشی

ولی انشاالله این ماه دیگه بارداری 

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

انشالله هر چی خیره . حالا زوده که بفهمی ..انشالله هر چی خیره . یه چیزی الان اومدم سر زدم قدیمترها نینیسایت واقعا جای مامانها بود . تعداد مامانها خیلی بیشتر بود . منم مثل شما سایت میمومدم میدیدم صحبت هر شبه بارداری و ایناست میگفتمیعنی میرسه اون روز ..انگار مامانها کمتر شدن . جالبه. توکلت بخدا هر چی خیره 

انشالله هر چی خیره . حالا زوده که بفهمی ..انشالله هر چی خیره . یه چیزی الان اومدم سر زدم قدیمترها نی ...

مرسی عزیزم

منم دقیقا ازخیلی سال پیش اینجا بودم از زمان دبیرستانم

و واقعا جو تغییر کرده

درحال اقدام🥰

گلم تا وقتی نسبت ب این موضوع حساس باشی متاسفانه نمیشههمین ک بیخیال بشی سریع باردار میشیولی انشاالله ...

دقیقا درست میگی!!!!!من ۶ماه استرس داشتم و همش با برنامه میرفتم جلو ولی نمی شد!!!بیخیالش شدم همون ماه باردار شدم.

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻