2777
2789
عنوان

رفتار نامزد داداشم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 77 پست

اولا پدرو مادرت نباید به اون سلام بدن زن داداشت باید سلام می داد دوما به داداشت بگو قیدش بزنه این فردا هنش می خواهد حرف در بیاره و دعوا راه بندازه برادرت مجبور با خانواده‌اش قطع رابطه کنه البته نظر شخص ام هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختره خیلی بچه و ناپخته هست

خیلی رو اعصابه داداشمه من همش میگم کوتاه بیا شاید بخاطر سنش هست ریز بینه الان گفت خیلی بدتر شده و بهتر نشده

جان جانانم💗💕

همین الآن داداشت به هم بزنه به نفعشه

دختره واقعا توقع داشته پدر و مادرت بهش سلام کنن؟

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

برادرشوهر منم تو عقد جدا شدن.

دقیقا اونم شاکی بود، میگفت کلا همه اش باهام قهر.

بنده خدا از تهران میکوبید میرفت اون سر کشور، میگفت میرسیدم، باهام قهر میکرد، تا اون دو روز من برگردم، دریغ از یه لبخند.

اخرم دختره کلی طلا و سکه گرفت و طلاق گرفتش.

یه بارم ما رفتیم برای تسلیت فوت عموش، نیومد سر ناهار ، پیشمون بشینه، واقعا من بهم برخورد، فکر کن کیلومترها رفته بودیم برای تسلیت، حتی نیومد بشینه، بازم با برادرشوهرم قهر کرده بود کلا

خیلی رو اعصابه داداشمه من همش میگم کوتاه بیا شاید بخاطر سنش هست ریز بینه الان گفت خیلی بدتر شده و به ...

بچه که نیست 24سال انقد قهرکنه الکی 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂