2777
2789
عنوان

رفتار نامزد داداشم طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 77 پست

داداشت که موقعیت خوبی داره

بره دنبال یه دختری که فردا زندگیشو سیاه نکنه

احترام انگار سرش نمیشه ایشون

کاری به قهرشم ندارم

ولی اینکه سلام نکرده تا اونا سلام کنن خیلی چیزا رو میرسونه

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

خیلی داداشم میترسه

چچیزی نشده که داداشت بترسه فقط منصرف شه از ازدواج با اون دختره چون تو زندگی مشترک خیلی تاثیر میذاره این رفتار در ضمن سنش کم نیس من ۲۱ سالمه یه دختر ۲ ساله دارم

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختره سنش کم نیست بعدشم مهمان میاد خونه آدم ، نباید منظر باشی اونا سلام کنن دولاشن پیشت این باید خیلی خانومانه میامد و سلام علیک میکرد از الان اینطور گفته فردا شر میشه باور کن هر روز ی بهونه جدید

خیلی رو اعصابه داداشمه من همش میگم کوتاه بیا شاید بخاطر سنش هست ریز بینه الان گفت خیلی بدتر شده و به ...

بعضی وقتا کوتاه اومدن راه نیست  اینکه داداشت دوسش داره قبول اما اگر اونم داداشت رو دوست داره باید بتونه کوتاه بیاد 

به داداشت  بگو بهش پیام بده بگه اگر دوستم داری باید بیای آزمایش فردا و اگر دوستم نداری ادامه ندیم بهتره اگر واقعا دوستش داره کوتاه میاد البته من نمیدانم رفتار خانواده شما با ایشون چطوری بوده 

من۲۰ سالمه و حتما به بزرگتر سلام میکنم این میخواد گربه رو در حجله بکشه 

به داداشت بگو یکم روند نامزدی و اینا رو طولانی کنه بعد عقد کنه

این الان اینطوری وای به حال بعد عقد وو عروسی

۲۴ سال سن کمی نیستا 

من دختر ۱۸ ساله میشناسم چنان آداب معاشرت بلده انگار ۴۰ سالشه محترم متشخص 

این جور که شما تعریف کردی بدرد زندگی نمیخوره 

مغزش هنوز رشد نکرده 

مطمین باش هم داداشتو هم خانواده ها رو به شدت اذیت می‌کنه 

چ بچه و بی‌تربیت 🫤

خدایا مرسی ♥️
همین الآن داداشت به هم بزنه به نفعشهدختره واقعا توقع داشته پدر و مادرت بهش سلام کنن؟

نمیدوپم بعد چای نیاوردنش و قهر کردنش هم به کنار 

جان جانانم💗💕

برادرشوهر منم تو عقد جدا شدن.دقیقا اونم شاکی بود، میگفت کلا همه اش باهام قهر.بنده خدا از تهران میکوب ...

بنده خدا برادرشوهرت😂

چرا قهر میکرد وقتی اصلا پیشش هم نبوده و تازه رسیده بوده؟

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

عزیز خودتو قاطی نکن بعدا میگه حرفای تو باعث و با نی این اتفاق شد ... مطمئنی پدرومادرت سلام کردن؟؟؟ خب سلام نکنن دختره حقداره ناراحت بشه ولی لزومی به قهر و اینا نیس فوقش جواب سلام ندادن سلام علیک نکردنه که در اینصورت پدرومادرتم نباید بعدا شاکی بشن عروس بهمون سلام نداد

داداشت که موقعیت خوبی دارهبره دنبال یه دختری که فردا زندگیشو سیاه نکنهاحترام انگار سرش نمیشه ایشونکا ...

چمیدونم باید باهاش حرف بزنم خیلی نگران شدم بعد چند روز تازه داداشم زبون باز کزده

جان جانانم💗💕