2777
2789
عنوان

به نظرتون باید از اینکه خونه مال خودمه خوشحال باشم عکس میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 114 پست
شما چشم و دلت سیره ایشون معلومه هنوز دلش میخواد عین زمانی که مجرد بوده خونه بزرگ زندگی کرده زندگی کن ...

اخه خونه ی بابام خوب بوووووود

الانم خواهرم اینام خداروشکر خیلی پولدارن 

من بین اونا وضعم بده 

خیلی حسم بده بخدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه خودم ۱۸۵ متره عکسای خونه ات رو دیدم فوق العاده شیک و عااااااااالی تا ابد آدمای بهتر از تو پیدا ...

عزیزممممم 

بخدا موقع خوندن پیامت چشام قلبی شد 

مرسی مرسی وقت گذاشتی حرف زدی آرومم کردی

عریزم خیلی برات خوشحال شدم ایشالا بهترین و بزرگترین خونه رو بخری

ممنونم عزیزم همچنین، منظورم اینه که خوشبختی در گرو این چیزا نیس

اگه قرار بود بخاطر خونه و ماشین نداشتن، به همسرم جواب منفی بدم الان پشیمون میشدم، چون به هر طریقی (البته حلال) الان یه خونه داریم خداروشکر، مطمئنم هستم ۵ سال دیگه خیلی خیلی وضعمون از الان بهتره چون داریم براش تلاش میکنیم

اگه همه چی ۱۰۰٪ باشه از اول پس هدف چیه

تو کاخ و قصر که همه میتونن خوشبخت باشن مهم چیز دیگه‌س

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

اخه خونه ی بابام خوب بوووووودالانم خواهرم اینام خداروشکر خیلی پولدارن من بین اونا وضعم بده خیلی حسم ...

الهی دیدی گفتم شما علاوه بر اون خیلی مقایسه میکنی خودتو با دیگران 

عزیزم ۸۵ متری نقلی به حساب نمیادا ۵۰ متری رو میگن نقلی 😅 البته شاید شهرستان چون خونه ارزون تر و بزر ...

شهرستان هم همچبن خونه ها ارزون نیستن گل

ولی عادت داریم به خونه های لوکس و بزرگ

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
خودتو سرزنش نکن حتما برو پیش مشاورا قطعا یه مشکل روحی روانی وجود داره که این حس رو داری اخه تو یکی ا ...

اره طفلی ماشین خودش ۲۰۶ مدل پایین 

برای من لاماری خریده 

خدایی بچه ها دمتون گرم خیلی آروم شدم 

رابطه ام با شوهرم خوبه ولی اونم دارم اذیت میکنم همیشه میگه چرا هرکار واست میکنم خوشحال نیستی واقعا ب ...

اگه ببینه همش ناراحتی ممکنه بخوره تو ذوقش دیگه کاری نکنه‌ها

یا خدای نکرده خدای نکردههه دوس داری بره برای کسی خرج کنه که خوشحال میشه و تشکر میکنه؟

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

عزیزم تو بیشتر پز زیر پوستی داری میدی

اره خوشبحالت که خونه و ماشین داری من ۲ ساله ازدواج کردم هیچی ندارم

خیالت راحت شد؟

همش میگی ما خونمون جای خوبه،۸۵ متره ولی کوچیکه،با اینکه ۳ ساله عروسی کردیم خونه و ماشین داریم معلومه مجرد بودی بابات کوفت هم نداشته که الان میخوای پز بدی  با اینا متاسفم برات

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
برا من نقلیه حالا خودتو جر بدهریپلای نکن

چرا اخلاقت اینجوریه ?

رو خودت کار کن .

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان

تا اخرین روزی که زنده ای آدمای دیگه ای تو فامیل و دوستات پیدا میشن که ازت بهتر زندگی میکنن تا اونموقع میخوای برای کم نیاوردن جای زندگی کردن حسرت بخوری و زندگی نکنی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
عزیزم چرا بی ادبانه جواب میدیبخدا واسه ی خانم زشته این حرفا توروخدا تو تایپک بحث نکنید من اینقد افسر ...

افشرده نیستی حسودی گلم حسود رو خودت کار کن بجای خونه

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
عزیزمچقد شما خوبید ک اینطوری حرف مبزنبد اروم بشممرسی بخدا خیلی حالم بهتر شد

من عکس خونت را دیدم خیلی هم خوشگل دلباز بود .تا حالا فکرهای منفی کردی راجع به خودت از امشب تصمیم بگیر فکرهای مثبت کنی کم کم عادت میکنی. و زندگیت تغعیر میکنه.یه ازمایش بده ببین کمبود ویتامین یا کم خون یا ویتامین د نداری.بعضی اوقات کمبود یه ویتامین افکار منفی میاره.