2777
2789
عنوان

به نظرتون باید از اینکه خونه مال خودمه خوشحال باشم عکس میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 114 پست
ای وای این اصلا خوب نیستا گلم اینجوری هیچ وقت حس آرامش وخوشبختی نداری زندگی رو برا خودت وهمسرت ودر آ ...

من هیچوقت از زندگی لذت نبردم 

شوهرم برام ماشین خوب خریده

ولی همیشه افسرده ام 

چون همیشه کسی وجود داره ک از من بهتر باشه 

الان دوس ندارم بچه دار بشم 

میگم نکنه وسایلی گ مثلا خواهرم برای بچه اش میخره رو من نتونم براش بخرم 

خونت خیلی قشنگ و با سلیقه بود😍😍اصلانم کوچیک نبود، دست از مقایسه خودت و بقیه بردار، رو نقطه های قوت ...

رابطه ام با شوهرم خوبه 

ولی اونم دارم اذیت میکنم 

همیشه میگه چرا هرکار واست میکنم خوشحال نیستی 

واقعا به عنوان کسی ک تازه ازدواج گرده شرایطم خوبه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچوقت از زندگی لذت نبردم شوهرم برام ماشین خوب خریدهولی همیشه افسرده ام چون همیشه کسی وجود داره ک ...

خودتو سرزنش نکن حتما برو پیش مشاورا قطعا یه مشکل روحی روانی وجود داره که این حس رو داری اخه تو یکی از تایپکات دیدم نوشتی شوهرت برات لاماری خریده، خب دیگه چی میخوای برو کیف کن خوش بگذرون،، عده ی زیادی از مردم حتی توان خریدن یه پراید یا حتی یه موتور رو ندارن،،،

تو این عکس که خیلی دلباز و نورگیرهبخاطر متراژ خونت ناراحتی یا بخاطر دوری از خانوادهراستش بنظر من هیچ ...

از این ناراحتم ک همیشه خونوادم میان خونمون ی جوری نگاه مبکنن میگن ایشالا بری خونه ی بزرگتر مامان 

عصابم بهم میریزه

من هیچوقت از زندگی لذت نبردم شوهرم برام ماشین خوب خریدهولی همیشه افسرده ام چون همیشه کسی وجود داره ک ...

خوب عزیزم شما یا یه مشاور خوب برو یابرو چند تا محله فقیر نشین شهرت ببین شاید قدر زندگیتو دونستی 

تا خودت درمانم نکردی سمت بچه نرو چون اذیت میشین 

از یه جایی به بعد دست خودت حالت خوب کنی معمولا اینجوری آدما دیگران رو هم زود خسته میکنن پس رو خودت کار کن

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

ن عزیزم خونه ۸۵ متری با اتاق خواب کوچیک بخدا نمیدونم به قدری افسرده ام حد نداره

ما پارسال عقد کردیم

یه مسکن مهر ۷۵ متری خریدیم تو رشت، نصفشو بابام داد، سه دونگ به نام منه

خودمون بخاطر کار همسرم باید بریم تهران و اینجا رو مستاجر بدیم

توی این چند ماه هم باید هم پول پیش خونه‌ی تهران‌و جور کنیم هم جهیزیه بخریم

ماشینم احتمالا سال بعد

ولی احساس بدی ندارم و خوشحالم که داریم پیشرفت میکنیم

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

خوب عزیزم شما یا یه مشاور خوب برو یابرو چند تا محله فقیر نشین شهرت ببین شاید قدر زندگیتو دونستی تا خ ...

اخه خانواده ام تا میان خونمون یهو ی جوری نگاه میکنن 

میگن ایشالا بری خونه ی بزرگتر 

البته شابد از نظر من بد نگاه میکنن 

ما پارسال عقد کردیمیه مسکن مهر ۷۵ متری خریدیم تو رشت، نصفشو بابام داد، سه دونگ به نام منهخودمون بخاط ...

عریزم 

خیلی برات خوشحال شدم 

ایشالا بهترین و بزرگترین خونه رو بخری

اخه خانواده ام تا میان خونمون یهو ی جوری نگاه میکنن میگن ایشالا بری خونه ی بزرگتر البته شابد از نظر ...

نه عزیزم انقدر خودت ناراحت نشون دادی دیگران رو هم درگیر کردی برا همین میگن ذهنت اینجوری

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

من خونم ۷۶ متره دو تا بچه دارم.والا من احساس میکنم خونم اندازه هست.حالا اطرافیانم میان میگن خونت برگ ...

عزیزم

چقد شما خوبید ک اینطوری حرف مبزنبد اروم بشم

مرسی بخدا خیلی حالم بهتر شد