2777
2789
عنوان

به نظرتون باید از اینکه خونه مال خودمه خوشحال باشم عکس میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1523 بازدید | 114 پست
عزبزم زندگیتو با کسی مقایسه نکن از چیزی که داری لذت ببر شرایطت عالیه واقعانمیگم به فقرا نگاه کن ولی ...

چرا من اینقد اهل مقایسه کزدنم 

بخاطر شرایطم حتی دوس ندارم بچه دار بشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اطرافیان من خونه های خیلی بزرگ و شیک دارنمن شاید از نظر دیگران خونم خوب باشه ولی از زندگیم راضی نیست ...

شما دو نفر بودید ۸۵ متر کوچیک بود رفتید مستاجری.مگه مسابقه فوتبال برگزار میکنی😂😂😂

منم تهرانم خونه م ۱۱۵ متره ولی به ۸۵ متر نمیگن نقلی گلم

مگه نمیدونی همه توی نی نی سایت مرفه بی دردن😂😂

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکامون شرکت نکنن

من اصفهان ام جای خوبشم هستم شهر کوچیکی نیستم

خب الان بخوایی بری مستأجری یه خونه بزرگتر اونم یه جای خوب  این وسط فقط یه هزینه اضافی باید بدی برا اجاره همونو طلا بخر پس انداز کن  شرایط مساعد شد  خونتون عوض می کنین

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
برا من نقلیه حالا خودتو جر بدهریپلای نکن

عزیزم چرا بی ادبانه جواب میدی

بخدا واسه ی خانم زشته این حرفا 

توروخدا تو تایپک بحث نکنید من اینقد افسرده ام اومدم اینجا حالم خوب شه

گلم آره خونه ی شما واقعا بزرگه 

چرا من اینقد اهل مقایسه کزدنم بخاطر شرایطم حتی دوس ندارم بچه دار بشم

وااا این چه حرفیه عزیزم شرایطت خیلی هم عالیه اصفهان هم خیلی شهر خوبیه واقعا نمی‌دونم چرا راضی نیستی 

میگی جای خوبی هم هستی 

نذار الکی افکار بد بیان توی ذهنت

الان برادر من خونه ش استخر داره خیلی بزرگه ولی من حتی یک درصد هم از اول زندگیم ناراحت نبودم توی یه خونه ۴۷ متری مستاجر بودم با شوهرم تلاش کردیم خونه خریدیم 

خب الان بخوایی بری مستأجری یه خونه بزرگتر اونم یه جای خوب این وسط فقط یه هزینه اضافی باید بدی برا ا ...

عمرا شوهرم نمیاد مستاجری

فقط نمیدونم این حس مسخرم و چ کنم 

عمرا شوهرم نمیاد مستاجریفقط نمیدونم این حس مسخرم و چ کنم

عنوانش چیه ببینم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
وااا این چه حرفیه عزیزم شرایطت خیلی هم عالیه اصفهان هم خیلی شهر خوبیه واقعا نمی‌دونم چرا راضی نیستی ...

عریزم مرسی 

خیلی قلب مهربونی داری ک واسه کسی ک نمیشناسیش حرف زدی آرومش کنی

مرررررسی

امیدوارم موفق باشی همیشه