2777
2789
عنوان

معانی انتزاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 55 پست
خوشش میاد کتاب میخونم.‌‌گاهی میاد میگه این راج ب چی بگو برام .. منم براش میگم وسطاش یه سری حرفام از ...

آره آره چه فكر خوبي بابت ادبيات كردي جواهر  كاش  امكانش برات باشه دانشگاهيشم ادامه بدي 

تفسير حافظ هم بخون چون شنيدم اشعار حافظ خيلي مهندسي شده هست به طوري كه براي هر بيت شايد چند روز وقت ميذاشته تا هرچيزي سرجاش باشه و يه چيزاي جالبي داره كه مثلا همون آقايي كه گفتين شبيه شوهرتونه فكر كنم بلد باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان معذب ميشي چون ميترسي؟ يا يه حسي جدا از ترسه؟ برام جالب بود خيلي چون من خيلي معذب ميشم بيش از حد ...

ببین ترس نیست..

یه حسی که انگار دوست نداری تنها باشی 

نمیدونی باید چیزی بگی یا نه..

کجا رو نگاه کنی 

چطوری بشینی و...

بابت خونواده چرا متوجه نميشدي؟ مثلا ترس از دست دادن مادربزرگت رو نداشتي؟ يا نميخواستي باهاش حرف بزني ...

چرا داشتم..

ولی مادر بزرگم اخلاقش جوری نبود ک خیلییی باهام حرف بزنه.‌

بدونه چی دوست دارم چی ندارم..

بنده خدا فقط فکر این بود ک یه روزو ب شب برسونیم..

و من درسمو بخونم..

ولی نمی‌دونست ک چیه درسم چی کار میکنم .. خیلیی کم حرف بود

آره آره چه فكر خوبي بابت ادبيات كردي جواهر كاش امكانش برات باشه دانشگاهيشم ادامه بدي تفسير حافظ هم ...

نه دیگه حوصله دانشگاه رفتن ندارم..

همینجوری خودم میخونم..

اهان رشید کاکاوند 

نه دیگه حوصله دانشگاه رفتن ندارم..همینجوری خودم میخونم..اهان رشید کاکاوند

حوصله نداري رو خوب ميفهمم خودم هم همينطور شدم فقط حيفه اينقدر استعداد داري بعدم شايد راهي باز بشه كه شوهرت باهات راه بياد كه بري  تو جامعه هرچند خبري هم نيست بيرون😂

اصلا حتی نمیتونم الان توضیح بدم چیزی ک تو ذهنمه...

من فهمیدم

کتاب خوندم راجع بهش

اسم ندای درونه

شما خود واقعیت رو نادیده گرفتی

به ندای درونت خوب گوش نکردی

اونو سرکوب کردی

ندای درون چیزی هست که در ما وجود داره ولی بنا به عللی سعی کردیم ندیدش بگیریم

ببین شما داری رشد معنوی میکنی من فکر میکنم

برای همین که الان کم کم داری متوجه خیلی چیزا میشی

ببین ترس نیست..یه حسی که انگار دوست نداری تنها باشی نمیدونی باید چیزی بگی یا نه..کجا رو نگاه کنی چطو ...

آره من اينطورم منتهي من محجبه ام و فكر ميكردم چون تو خونه هستم اينجوريم و خيلي اذيت ميشم خيلي برام عجيب بود اين حس تو شما هم هست

اره... یه بی حسی...و یه بی تفاوتی نسبت ب خودم و دیگران..توام اینجوری بود ی؟ببین مثلا من الان اگه جای ...

حتماً الان خیلی فهمیده تر شدی و روی حرکات خودت و دیگران دقتت بیشتر شده

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
اره... یه بی حسی...و یه بی تفاوتی نسبت ب خودم و دیگران..توام اینجوری بود ی؟ببین مثلا من الان اگه جای ...

وااااای جواهر تو روووووحت چقدر ریلکس و خنثی بودی؟نه من اصلا اینجوری نبودم ولی طبق مطالعه و شایدم کتابهای دانشگاهی که خوندم اینجوری حس کردم.دختر نمیدونی چقدر حس خوبی بهت دارم عزیزم.

من که همسرم اینقدر روم حساسه کسی تو جمع بهم نگاه کنه خدا به دادم برسه بعدا.خب مگه من مقصرم که قشنگم ،🤣

آره من اينطورم منتهي من محجبه ام و فكر ميكردم چون تو خونه هستم اينجوريم و خيلي اذيت ميشم خيلي برام ع ...

عزیزم چون زیاد تو جامعه نبودی این حس و داری.منم محجبه ام و تو اجتماع هستم و اصلا این حس و ندارم.البته از وقتی دانشگاه راه دور رفتم دل گنده شدم. وگرنه قبل از دانشگاه منم میترسیدم .یه جورایی اعتماد به نفس نداشتم

لطف داری.. ممنون..متوجه منظورم شدی؟ یه کتابی میخوندم به اسم مادری که کم داشتم....خیلییی به من کمک کر ...

من متوجه شدم چی گفتین

شاید یه علتی که الان احساسات دیگران رو متوجه میشی بخاطر اینه که دیگه تنها نیستی و مادر شدی

راستی بنظرم این کتاب و کتابهای مشابه رو نخون چون کمبودها تو پررنگ تر میکنه و یکم آسیب میزنه