2777
2789
عنوان

خانما تو را قران بس کنید عشوه رو😤😤😤😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 192 پست

اکثر این تاپیک ها توسط نوجوون ها زده میشه 

نباید جدی گرفت و حتی راه حل داد

این افراد کم سن هستن و توی دوران جاهلیت به سر میبرن.

عجیب ترینش پیشنهاد این به اصطلاح خانم هاست!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکثر این تاپیک ها توسط نوجوون ها زده میشه نباید جدی گرفت و حتی راه حل داداین افراد کم سن هستن و توی ...

ما هم نوجوون بودیم یه دوران ولی اینجوری ترسناک نبودیم 😂

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

اره خنده داره😂

یه پسره دیکه بود که گل منو اذیت نکنین چشاشو تر نکنین گلـــــــ مـــــن 🤣اینو هم خندیدن بهش ولی به نظرم قشنگ میخونه این اهنکو،ولی چندتای دیگه خوند تر زد 🤣ولی اینو من دوس داشتم

[QUOTE=367767299]خیلیاشون هم زن نما هستن یه کاربره از ۹۷ اینجاس اقا بوده کاربر معروفی هم هست ظاهرا اسمش کاربریش یادم ...[/QUOTEبعضیا زن نمان ،یه تاپیکایی برا رد گم کنی زدن که برگام ریخت فهمیدم مرد هستن😂

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

[QUOTE=367767299]خیلیاشون هم زن نما هستن یه کاربره از ۹۷ اینجاس اقا بوده کاربر معروفی هم هست ظاهرا ا ...

اره دیدم🤣خاک تو سرشون. ولی اینی مه میگم هیچ تاپیکی نداره هفت سال بهدعنوان دختر نقش بازی کرده دیگه فکر منم واقعی خانم شده 7سال زیاده🤣🤣🤣🫃🏼🫃🏼

نصف کاربرای سایت عقلشون رو گذاشتن توی جیبشون با انگشت وسطیشون تصمیم می گیرن چه تاپیک جنجالی بزنن که پربازدید بشه انگار کاپ ع... میدن بهشون😄

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️