2777
2789
دوره خاصیو براش گذروندین

علاوه بر مدرک کارشناسی ارشد تو رشته مالی، مجوز فعالیت دارم که بابتش آزمون دادم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا خودم رو تسکین بدممن الان بیکار و خونه نشین واقعا وبه نظرم اگه خانمی باشه با درآمد 50 میلیون ب ...

نه عزیزم دوست من دندون پزشکه یه شیفت توروز کار کنه بالای ۵۰ راحت در میاره.بعد شیفتشم هزارتا کار میکنه.وقت اضافیم داره.

مامانم خیلی زیاد درمیارههههههههههههههه که از بابام زده بالا خودمم از طریق برنامه نویسی دلاری درمیار ...

می شه بگی کدام برنامه نویسی بهتره یا از طریق کدام برنامه به صورت دلاری کار می کنی 

موفق باشی عزیزم.

انشااله شما هم با تلاش هدفمند به رزق و روزی بالا برسی ❤️‍

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اون که صد در صد به شدت درآمدشون بالاس این با شرکت های ایرانی کار میکنه ولی کارش خوبه زیر ۱۰۰ تومن اص ...

یعنی برگردم عقب صدرصد میرفتم ریاضی مهندسی کامپیوتر حوزه برنامه نویسی.خیلی رشته سخته ولی الان واسه خیلیا بلد بودنش حسرت شده  همه چی داره مهاجرت راحت درامدای عالی.همه جام برات کار هست کل دنیا داره به سمتش میره

شغلی ک دارم درآمد آنچنانی نداره ولی تقریبا ی ساله ک ترید میکنم مارکت خوب باشه صد میل هم سود میکنم ول ...

دیگ ترید همینه با یه جریانی باید  بارتو ببندی.ولی دونستنش خ خوبه چه بازاری کار میکنی و چجوری یادش میگیری

من شنیدم هر برنامه نویسی درامدش خیلی بالا نیست بعضی برنامه نویسا بالاتره بعضیاشون پایینتر بستگی به بعضی چیزا داره درامدشون اینو یه نفر که خودش برنامه نویسه میگفت 

کاربری دست دو نفره

من شنیدم هر برنامه نویسی درامدش خیلی بالا نیست بعضی برنامه نویسا بالاتره بعضیاشون پایینتر بستگی به ب ...

ببین همه رشته ها همینه.مثلا همین دوستم که دندانپزشکه بهم میگفت رنج حقوقی توشون خیلی متفاوته.یهو یه استادشون شاید بالای یک میلیارد هم دربیاره ولی همشون درامدشون این نیست.

ولی مهم اینه اون رشته گنجایش پیشرفت داشته باشه و یه سقفی نداشته باشه

دیگ ترید همینه با یه جریانی باید بارتو ببندی.ولی دونستنش خ خوبه چه بازاری کار میکنی و چجوری یادش می ...

اسپات 

از ی سری فیلم یوتیوبی مقاله های گوگل یا تریدر های اینستاگرام اطلاعاتمو بروز میکنم