2777
2789
عنوان

اگه نمیگین داره پز میده یه لحظه بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4032 بازدید | 142 پست

من ندیدممممم

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعجب کردم انگار از افریقا اومدی

پماد الفا که گرفتی بیشتر بزن بلکه اتیشه حسادت بخوابه 

دیگه مودبانه گفتم😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من تو زندگیم هیچی کم ندارم به قران مجید قسم هیچ حسادتی هم ندارم چون گفتم سیاهه چون سیاه کم دیدم

پس احتمالا یه بچه ده ساله ای که هیچی از دنیا ندیدی

پس سنت مناسب کامنت گذاری نیست

از این به بعد تاپیکارو فقط بخون و رد شو و نظر نده

من تو زندگیم هیچی کم ندارم به قران مجید قسم هیچ حسادتی هم ندارم چون گفتم سیاهه چون سیاه کم دیدم

کاش همونقدر که هیچی تو زندگی کم نداشتی یه دور مسافرت داشتی به شهرهای قشنگ ایران تا رنگ پوست های مختلف هم میدیدی و به کسی توهین نمیکردی

نکنید اینکارو اسی ناراحت نشو لطفا

ناراحت نشدم.من رنگ پوستمو دوست دارم با هزار تا سفید و بور هم خودمو عوض نمیکنم.شاید اگه دست خودم بود فقط یکی دو درجه روشن تر دوست داشتم.نه بیشتر

چشم تو از سوختن من لذت ببر خدا سرت بیاره انشاالله

😂لذت نمیبرم چون عین تو حسود نیستم بقیه رو ناراحت کنم ولی نیاز داشتی عین خودت باهات حرف زده بشه 

چیه ناناعت شدی؟؟؟ حقته چرا دل بقیه رو میشکنی؟؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نه به خدا.زندگی من حسادتی نداره بیاد جاها عوض

شما برو تاپیکاشو بخون ؛ میخاسته لباس مجلسی ده سال پیشه مامانشو داخل یه مراسم بپوشه و اومد نظر پرسیده؛ خب معلومه ب طلاهای شما حسودی میکنه دیگه 😁