2777
2789
عنوان

اگه نمیگین داره پز میده یه لحظه بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3903 بازدید | 142 پست
کاش همونقدر که هیچی تو زندگی کم نداشتی یه دور مسافرت داشتی به شهرهای قشنگ ایران تا رنگ پوست های مختل ...

منم میخواستم همینو بگم بیخیال شدم.دیگه ادم یه بار از شهر خودش خارج شده باشه یه شمال یا جنوب رفته باشه مسافرا و رنگ پوستای مختلفو میبینه

ای بابا میخواستم عکس رو ببینما برم چایی بزارم ما روزه ایم بیشتر نمیتونم بمونم اسی خوشبخت بشی الهی

روزه ای میشه خواهش کنم برا حاجت دلم دعا کنی ممنون میشم 

خدایا بی نهایت شکرت  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی ناراحت نشو خواهر خوشگلم🩷

رنگ پوستت زیباست‌،خیلی زیبا

مطمئنم خودتم خیلی زیبایی به حرف چندتا بچه گوش نکن

موفق باشی

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

دیگه اشکال نداره 

یه چیزی بود تموم شد رفت 

اگر فکر کنیم قبل کامنت گذاشتن این مسائل پیش نمیاد

استارتر شما که نمیذارین عکس قفلش کنین تاپیکو

هر چی دوست داری بنداز طلا 

نظرسنجی نداره گل 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

دقیقا منم.ظریف و سفید

افرین دقیقا زیاد به رسم و رسومات اهمیت نده چیزی که دوست داری و حس خوب بهت میده استفاده کن من ار اول ازدواجم تا حالا فقط طلای سفید و ظریف میندازم حتی سرویس عروسیم سفید بود چندین سال پیش

از ته دل میگم خدااااااا سررررررتتتتت بیاره😔

از بس این و اون رو نفرین کردی خودت سوختی 

یکم دلتو سفید کن بلکه خوب شی 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

شما برو تاپیکاشو بخون ؛ میخاسته لباس مجلسی ده سال پیشه مامانشو داخل یه مراسم بپوشه و اومد نظر پرسیده ...

نخیر من اونو یادگاری نگه داشتم عقب مونده عوضی

دیگه هیچ خری به پیامای من ریپ نرنه

ناراحت نشدم.من رنگ پوستمو دوست دارم با هزار تا سفید و بور هم خودمو عوض نمیکنم.شاید اگه دست خودم بود ...

اتفاقا هم طلا هات   هم رنگ پوستت عالی بود

رنگ پوست که افتخار نداره 

آدم باید به چیزایی که خودش بدست آورده افتخار کنه مثل انسانیت گذشت مهربانی 

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بود نباشد هیزم است 

وگرنه آدم یه روز آتیش میگیره و کل پوستش نابود میشه مث یکی از اشناها ما 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
شما برو تاپیکاشو بخون ؛ میخاسته لباس مجلسی ده سال پیشه مامانشو داخل یه مراسم بپوشه و اومد نظر پرسیده ...

وای بیخیال تورو خدا انقد راحت دل همونشکنین 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍