2777
2789
عنوان

اگه نمیگین داره پز میده یه لحظه بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4031 بازدید | 142 پست

من ندیدم عکسو ولی کلا طلای ظریف خیلی باکلاستره،با النگو هرچقدم شیک باشی بازم حالت خز بودنو داره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همرو بنداز چشم خانواده شوهر در بیاد البته خانواده شوهر زود پشت آدم حرف درست میکنن طلا کم داشته باشی ...

شآید خانواده شوهرش خوبن از کجا بدونیم

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

اشکال نداره یه گردنبند ظریف بندازی و یه گوشواره زنجیر دار بلند بنظرم خوشگل میشه با النگو هات حالا اگر نداری اینا رو عکس طلا ظریف هاتو بذار 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
دستات چه سیاهه😐

چن تا کامنت ازت خوندم اوج حسادت رو دیدم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

چن تا کامنت ازت خوندم اوج حسادت رو دیدم

من تو زندگیم هیچی کم ندارم به قران مجید قسم هیچ حسادتی هم ندارم 

چون گفتم سیاهه چون سیاه کم دیدم

دیگه هیچ خری به پیامای من ریپ نرنه