من چندین بار درست کردم هیچوقت وا نرفته ولی یکم شل شده مثلا میخواستم تو ظرف بکشم یکم از کناراش جدا میشد دوست داشتم قشنگ گرد بمونه
من برنج و لپه رو نیم پز میکردم
یک پیجی دیدم گفت برای اینکه وا نره برنج نیم پز
ولی لپه قشنگ له بشه که حالت چسب باشه
یکمم سینه مرغ بزنین
یکدونه تخم مرغم توش
یک قاشقم ارد نخود
بعد بزارین فریزر بهتره یخ بزنه بعد تو قابلمه بندازین
من ایندفعه برای مهمون میخواستم درست کنم طبق این دستور رفتم ولی توپاش شلتر از بقیه وقتاس
یعنی همیشه حالت چسب بود به دستم هی اب میزدم و سفت بود
الان میخوام توپشو جابه جا کنم انگشتم فرو میره توش
اردم بیشتر زدم
چکار کنم