2777
2789

من چندین بار درست کردم هیچوقت وا نرفته ولی یکم شل شده مثلا میخواستم تو ظرف بکشم یکم از کناراش جدا میشد دوست داشتم قشنگ گرد بمونه 

من برنج و لپه رو نیم پز میکردم 

یک پیجی دیدم گفت برای اینکه وا نره برنج نیم پز

ولی لپه قشنگ له بشه که حالت چسب باشه 

یکمم سینه مرغ بزنین 

یکدونه تخم مرغم توش 

یک قاشقم ارد نخود 

بعد بزارین فریزر بهتره یخ بزنه بعد تو قابلمه بندازین 

من ایندفعه برای مهمون میخواستم درست کنم طبق این دستور رفتم ولی توپاش شلتر از بقیه وقتاس

یعنی همیشه حالت چسب بود به دستم هی اب میزدم و سفت بود 

الان میخوام توپشو جابه جا کنم انگشتم فرو میره توش 

اردم بیشتر زدم 

چکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیم ساعته گذاشتم فربزراوکی میشه یا درش بیارم چیز دیگه قاطی کنم

من لپه ۱۰۰گرم برنج ۲۰۰گرم گوشت مرغ ۳۰۰گرم پیاز اب گرفته یدونه درشت قشنگ اب گرفته بشه همه مواد خشک خشک باشه لپه پخته برنج نیم پز نمک زردچوبه مرزه ترخون نعنا جعفری یدونه تخم مرغ همه رو داخل خردکن میکس میکنم بعد وسطش الوگردوزرشک میذارم

اب وپیازورب درست میکنم جوش ک اومد بعد میندازم تو اب رب در باز حتماحتما تابپزه یطرف کوفته ها که پخت اونوری میکنم اونطرفشم تو اب بپزه ابشم غلیط بشه توابشم زرشک ریختم

من لپه ۱۰۰گرم برنج ۲۰۰گرم گوشت مرغ ۳۰۰گرم پیاز اب گرفته یدونه درشت قشنگ اب گرفته بشه همه مواد خشک خش ...

منم اینطوری درست کردم 

هیچی هیچی اب نداشت همش گذاشتم کامل خشک شد 

آب پیازم گرفتم 

ولی گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ریختم ۱۰۰ گرمم سینه مرغ 

لپه ۱۵۰ گرم 

برنج ۱۲۰ گرم 

مال شما موادش وقتی خامه نرم یا سفت؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز